G4Media.ro

Bode și-a cerut scuze pentru că două ziariste au fost bruscate la…

Foto: Captură video

Bode și-a cerut scuze pentru că două ziariste au fost bruscate la congresul PNL când încercau să filmeze cum decurge votul

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și-a cerut public scuze pentru faptul că la congresul PNL doi membri de partid au îmbrâncit două ziariste care voiau să filmeze modul în care votau delegații.

”Vreau să-mi cer scuze pentru comportamentul iresponsabil față de două colege. Poliția a luat legătura cu cele două colege astăzi, cei vinovați vor plăti. Îmi pare rău, îmi cer scuze”, a spus marți Bode într-o declarație de presă la Parlament.

Ambele relatări vin pe fondul informațiilor prezentate de G4Media.ro și confirmate de alte instituții media despre modul în care echipa susținătorilor lui Florin Cîțu a controlat votul delegaților, care au fost obligați să își fotografieze buletinele de vot sau au fost însoțiți în cabine pentru verificare.

Cele două jurnaliste sunt Mădălina Mihalache (Antenea 3) și Iulia Gârbacea (Știrile Pro TV). Ele au postat pe Facebook imagini video din care se vede cum doi bărbați le bruschează, le îmbrâncesc și le refuză accesul în zona de vot. (Foto: Mădălina Mihalache, îmbrâncită la congresul PNL)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

 1. Macar atat. Ar putea si Catu si zica ceva

 2. Nesimtiti cu aere de guvernanti !
  Au ” impins ” afara toate femeile din PNL !
  Cate femei ati vazut , la toate congresele si alegerile lor din zilele astea , in fata , in primul rand de scaune , langa Catzu , Rares Bogdan , Boc , Fluture , Blaga ……?
  Niciuna !
  Ne vedem la alegeri !

 3. Dar, de ce isi cere scuze Bode? El era doar delegat acolo.
  De ce le numeste pe doamne, colege?

 4. Stati liniștiți, că a facut asta doar din cauza moțiunilor, altfel era flit! Oricum uitase si abia su-a adus aminte la urma de tot după ce plecase…

 5. imi cer scuze dar cu prima ocazie cand le mai prind le paruiesc de le sar fulgii. ma scuzati.

 6. El dormea pe bancheta din spate…

 7. il doare pe bode fix in c*r

 8. „Imi cer scuze ca nu le-am spart dintii si nu le-am urcat in duba, asa cum ar fi meritat.” 😂