G4Media.ro

Bloggerii militari ruși își exprimă „nemulțumirea vitriolantă” față de anunțul lui Vladimir…

Sursa foto: Captură video - Twitter / Illia Ponomarenko

Bloggerii militari ruși își exprimă „nemulțumirea vitriolantă” față de anunțul lui Vladimir Putin de încetare a focului de Crăciun

Ordinul lui Vladimir Putin de încetare a focului astăzi și mâine, pentru Crăciunul pe rit vechi, a stârnit scepticism și neîncredere din partea oficialilor ucraineni – precum și furie din partea unor bloggeri ruși proeminenți, transmite Sky News.

Potrivit Institutului pentru Studiul Războiului, bloggerii militari ruși și-au exprimat „nemulțumirea vitriolantă” în urma acestui anunț.

„Mai mulți milbloggeri proeminenți au subliniat că soldații ruși nu doresc deloc o încetare a focului și au remarcat că este o manevră inutilă, defetistă, care este puțin probabil să aibă succes, în primul rând”, a declarat ISW.

Grupul de reflecție a adăugat că unii bloggeri militari au folosit o retorică din ce în ce mai „genocidară” – lucru care subminează capacitatea lui Vladimir Putin de a prezenta Rusia ca fiind partea dispusă să negocieze.

Un blogger militar a declarat că soldații ruși „vor să ucidă fiecare persoană îmbrăcată în uniforma armatei inamice, indiferent de sex și de circumstanțele care au forțat subumanul să poarte această uniformă”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. bloggeri militari… aidacurulor…

  • Tu măi românule suveran! Aide mine! Și de mine! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 2. Pentru ca pana acum soldatii rusi erau niste ingerasi care respectau toate conventiile internationale.
  Uniformele pe care au astia boala nu sunt cele militare ucrainene ci uniformele de scolari, medici, electricieni, pompieri.

 3. Ce le mai place sa vorbeasca in locul nefericitilor alora de pe front, dar nu s-ar duce sa ne arate ce soldati buni ar fi ei :)). Papagali.

 4. Toată istoria lor arata ce fel de brute primitive au fost, și, nici până astăzi ,comportamentul acestor ,,animale preistorice,, nu arata nici un pic de evoluție spre civilizație!!!!

  • SUBSCRIU!

  • Noi românii suntem și mai primitivi… și mai 🤡🤡🤡 UE… și mai sclavi… și mai vânduți… și mai animale (domestice)🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🐑🐑🐑🐑🐑🐑behehehehe!!!

  • Florica, dacă ru și familia ta sunteți primitivi, duceti-va tata în Rusia și tu davai pe front.
   Dacă tu ești oligofren, nu înseamnă ca toți suntem la fel ca tine.

 5. E ușor sa vorbești de la căldură când ești în siguranță. Sa merga sa transmită mesaje din tranșee live dacă le da mana.

 6. Ce draci să caute ăia în tranșee voi nu ați văzut cât de rotofei sunt aia din televiziunile lor ? Că toți depășesc 95 – 100 kg

 7. Florica, când vocabularul ti-e sărac iar capul plin de idei proaste te exprimi prin inflație de emoticoane și interjectii precum „beee”