G4Media.ro

Bistrița Năsăud: Un bătrân și-a pierdut viața, încercând să stingă flăcările care…

Bistrița Năsăud: Un bătrân și-a pierdut viața, încercând să stingă flăcările care i-au cuprins casa

Un bătrân de 84 de ani din localitatea Tăure, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi-a pierdut viaţa, vineri seara, încercând să stingă flăcările ce cuprinseseră acoperişul casei în care locuia cu soţia, incendiul fiind provocat, cel mai probabil, de un coş de fum improvizat, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

La locul solicitării au intervenit trei echipaje ale pompierilor.

„Din păcate, în momentul în care echipajele de intervenţie au avut acces în interiorul podului, au găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 84 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Soţia acestuia a suferit un atac de panică, a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD şi a fost stabilizată. După acordarea primului ajutor, a refuzat transportul la spital. (…) Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coş de fum improvizat, proprietarul fiind surprins de incendiu în încercarea de a-l stinge în primele momente ale izbucnirii acestuia”, a informat ISU Bistriţa-Năsăud.

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ 80 de minute, aceştia reuşind să evacueze obiecte de mobilier şi alte bunuri din încăperile ameninţate de incendiu.

Flăcările au afectat o suprafaţă totală de aproximativ 85 de metri pătraţi, constând în acoperişul casei şi două camere.

Sursa foto: Arhiva/ISU

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter