G4Media.ro

Biserica Ortodoxă din Grecia: Vaccinurile nu conţin microcipuri, nici celule embrionare /…

Biserica Ortodoxă din Grecia: Vaccinurile nu conţin microcipuri, nici celule embrionare / Sfândul Sinod îi îndeamnă pe credincioși să se vaccineze

Duminică a fost citită în toate bisericile ortodoxe din Grecia enciclica emisă de Sfântul Sinod cu scopul de a-i îndemna pe credincioşi să se vaccineze. Sub titlul „creştinii întreabă despre vaccin, iar medicii răspund”, enciclica „Adresată Poporului” cuprinde 12 întrebări şi răspunsuri, cu precizări clare pentru toate semnele de întrebare pe care le-ar putea avea credincioşii, relatează To Vima, citată de Rador.

De exemplu, la întrebarea dacă vaccinul protejează de mutaţia „Delta”, răspunsul este „toate vaccinurile oferă o protecție ridicată pentru a preveni formele grave de boală, intubarea sau decesul, precum și posibilitatea ca cineva să se îmbolnăvească și să fie internat în spital. Această protecție ridicată este valabilă și în cazul mutației Delta”.

În ceea ce privește necesitatea unei a treia sau chiar a patra doze de vaccin după cea inițială, răspunsul este: „Nu știm încă dacă persoanele complet vaccinate vor avea nevoie de rapeluri suplimentare, deoarece încă se studiază cât durează imunitatea după boală”.

Niciunul dintre vaccinurile anti Covid-19 nu conţine celule embrionare şi nici microcipuri

Circulara răspunde, de asemenea, la afirmaţiile unora cum că vaccinul conține celule embrionare. „Niciunul dintre vaccinurile Covid-19 utilizate în țara noastră nu conține celule embrionare”, iar „vaccinul nu afectează personalitatea persoanei vaccinate” se subliniază în enciclica Sfântului Sinod care precizează totodată şi că „vaccinurile împotriva Covid-19 nu conțin microcipuri.

Acestea sunt teorii rupte de realitate, bazate pe o campanie greşită de dezinformare promovată pe internet”. În final, Sfântul Sinod subliniază că „datele actuale arată că vaccinurile utilizate împotriva coronavirusului SARS-CoV-2 sunt sigure”.

Sursa: To Vima/ Rador/ Traducerea: Carolina Ciulu

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Gata biserica știe mai mult ca știința. Ce mai așteptați ? La doză cu voi, popi vă dă undă verde. Zice legenda că Isus nu mai vine dacă nu ne vaccinăm.

 2. Au alta stofa, isi iubesc tara, credincioșii. Nu ca Biserica Ortodoxă Antinațională Română care vine cu povești cu solzi!!!! Avea șansa si Biserica noastră sa se ridice si a ratat-o!

  • I-ai prins tu asupra faptului si ai dovezi? Sau esti platit sa dezinformezi?

  • Scalevete, pentru cateva „melearde” care raman la barbosi, normal ca se alinieaza. Oricum aia care ii aduleaza sunt spre trecere, ce mai conteaza ca le taie cateva luni.

 3. Ia te uită… o poză cu bărbați îmbrăcați în rochițe negre…

  Ptiu să nu vă deochi, șturlubaticilor!

  • 😀 eşti Total!

  • Nu va luati de preoti ca e pacat. Mare pacat.

 4. Pai ce .i asa greu sa citim foaia ilustrativa a medicamentilui cu compusii ,indicatiile de administrare si reactiile adverse?cred ca e primul lucru care se face cand administrezi o terapie pentru care iti asumi si responsabilitatile si riscurile si unde nimeni inafara de un Specialist in domeniu nu trebuie sa.si dea cu parerea fie el politician cleric sau persoana fizica sau mai ales sa instige sau sa manipuleze atata timp cat nu.si asuma responsabilitatile penale si unde fiecare e Liber sa aleaga ce e sanatos pentru el.

 5. Vaccinarea obligatorie cu tot c’è implica ar fi prea nepopulara ca vre.un partid s.o aplice,ar fi discriminatorie si ar incalca cele mai elementare drepturi si libertati stipulate in toate constitutiile Ue,deja lockdawn.ul a starnit animozitati si a fost o segregare care nu.si avea locul

 6. V.ac.cin.area o.bli.gato.rie cu tot c’è i.m.p.lic.a ar fi p.r.ea n.e.po.pul.ara ,daca ne uitam la procente ,ca vre.un partid s.o ap.lice,ar fi d.isc.ri.mina to.rie si ar i.n.ca.lca cele mai e.lem.en.tare d.r.ep.tu.ri si li.b.ert.ati s.tip.ulate in toate c.o.nstit .utiile Ue,deja lo.c.kda.wn.ul a sta.r.nit a.ni.mo.zita.ti si a fost o s.e.gre.gare care nu.si avea locul

 7. Si nici aghiasma sau tamanie.