G4Media.ro

Biroul Politic Naţional al PNL: Andrei Baciu, nominalizat președinte interimar al filialei…

sursa foto: Facebook

Biroul Politic Naţional al PNL: Andrei Baciu, nominalizat președinte interimar al filialei liberale din Sectorul 3 / Gigel Știrbu, președinte interimar al PNL Gorj

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a fost nominalizat, miercuri, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, ca preşedinte interimar la filiala Sectorului 3, iar Gigel Ştirbu – preşedinte interimar la Gorj, a anunţat liderul liberalilor, premierul Nicolae Ciucă, conform Agerpres.

„La Gorj, preşedinte interimar – cu sarcina ca în 60 de zile să vină cu propunere concretă privind BPJ şi alegeri pentru preşedinte de partid – a fost nominalizat vicepreşedintele regional Gigel Ştirbu, iar la Sectorul 3 a fost nominalizat domnul secretar de stat Andrei Baciu, cu aceleaşi termene şi obiective”, a precizat Ciucă.

Secretarul de stat Andrei Baciu spune că va trata „extrem de serios” această responsabilitate politică.

„Este atât o mare onoare, cât şi o responsabilitate politică importantă, pe care o voi trata extrem de serios. Mă bazez atât pe experienţa personală de 7 ani în Partidul Naţional Liberal, cât şi pe experienţa guvernamentală din ultimii ani. Vreau să fac echipă bună cu toţi colegii liberali din organizaţia de sector şi din întreaga Capitală. Mă uit cu încredere la ce putem construi împreună, o Românie liberală şi puternică în Uniunea Europeană”, a scris Andrei Baciu pe Facebook.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. sa ma zica cineva ca busoi e impotent, cand pana si valetul lui si-a gasit coledz

  2. tata-socru sa traiasca! un pnl care se potriveste perfect cu maroul chilotilor lui