G4Media.ro

BioNTech și Pfizer lucrează la o versiune a vaccinului anti-Covid care să…

sursa foto: Twitter/ Biontech

BioNTech și Pfizer lucrează la o versiune a vaccinului anti-Covid care să poată fi păstrat în frigidere normale pentru 6 luni

Compania germană BioNTech a terminat cercetările și a depus cererea pentru aprobarea unei variante a vaccinului anti-Covid care poate fi depozitat timp de 6 luni în frigidere cu temperaturi între 2 și 8 grade celsius, transmite Reuters.

Anunțul a fost făcut de CEO-ul BioNTech, Ugur Sahin, într-o conferință organizată de Financial Times, adăugând că documentarea necesară aprobării este pregătită pentru a fi trimisă la autoritățile de reglementare.

Noua variantă dezvoltată de BioNTech și Pfizer ar facilita substanţial distribuţia vaccinului, a cărui temperatură actuală de păstrare este de -80 de grade Celsius. (Foto: Twitter / BioNTech)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. O veste buna mai ales in aceasta perioada de confuzie si dezinformare!
  In Romania sigur avem nevoie de termen mai mare de garantie:)

 2. Eficacitatea vaccinului românesc anti-Covid, lăsat fără finanțare și sprijin de către Guvern, a fost încă o dată confirmat pe plan mondial. După cercetătorii americani, iată că și chinezii au ajuns la aceeași concluzie: limfocitele T sunt cele care ucid Covidul. Chinezii au creat primele limfocite T artificiale, cu o tehnologie care este, deja, în curs de patentare în România.
  MAI OAMENILOR !
  VOI „JUCATI” IN ALTA „ECHIPA” FRATE !!!`

 3. Eficacitatea vaccinului românesc anti-Covid, lăsat fără finanțare și sprijin de către Guvern, a fost încă o dată confirmat pe plan mondial. După cercetătorii americani, iată că și chinezii au ajuns la aceeași concluzie: limfocitele T sunt cele care ucid Covidul. Chinezii au creat primele limfocite T artificiale, cu o tehnologie care este, deja, în curs de patentare în România.
  MAI OAMENILOR !
  VOI „JUCATI” IN ALTA „ECHIPA” ,FRATE !!!

 4. Acel vaccin este de generatia I (deja depasit), de ce nu se investeste mai degraba in vaccinurile de generatia a II-a?
  https://www.national.ro/coronavirus/cercetatorii-romani-au-avut-dreptate-limfocitele-t-ucid-covid-ul-720706.html

 5. E GREU um G4 ?
  UNII DINTRE VOI PUN PARIU CA AVETI UN JURAMANT DEPUS FATA DE TARISOARA ASTA.
  TRADATORI ?!?
  PENTRU CE FACETI VOI IN PRESA ROMANEASCA,A-TI PUTEA PRIMI „PREMIUL”.
  NUMAI „PARANDARAT ” SE PARE CA MERGETI.

 6. AFISATI SI CE V-AM TRIMIS CU PROF PAUNESCU