G4Media.ro

Bihoreanul: Imagini cu Victor Micula în patrulare, în uniformă şi la volanul…

Foto: Victor Micula jr. / Instagram

Bihoreanul: Imagini cu Victor Micula în patrulare, în uniformă şi la volanul maşinii de Poliţie / Pentru „patrularea” din 2014, Micula a fost cercetat pentru „uzurpare de calităţi oficiale” / Fapta s-a prescris înainte de a fi audiat

Curtea de Apel Oradea a început dezbaterile în cazul poliţistului orădean, trimis în faţa instanţei pentru delapidare, şi condamnat de Judecătoria Oradea la o pedeapsă cu suspendare după ce şi-a lăsat maşina de serviciu pe mâna excentricului Victor Micula, iar acesta s-a filmat îmbrăcat în poliţist, conducând autospeciala prin oraş cu sirena pornită, anunță Bihoreanul.

Ziarul a publicat și înregistrarea care a fost vizionată de cei prezenţi la şedinţa de judecată, de marţi, la solicitarea apărătorului poliţistului.

Filmulețul a fost găsit în telefonul vloggerului Virgil Halacu, alias GajuKyd, percheziţionat într-un alt caz, cel în care fiul magnatului Viorel Micula a fost trimis în judecată pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce participase la o cursă de maşini prin oraş şi trăsese cu o armă de asalt.

Pentru „patrularea” din 2014, Victor Micula a fost cercetat pentru „uzurpare de calităţi oficiale” (pentru că a îmbrăcat uniforma de Poliţie) şi „acces ilegal la un sistem informativ”, fiindcă a pornit aparatura din autospecială, în timp ce o conducea.

Cu toate acestea, a scăpat fără măcar să fi fost audiat, pentru că la data declanşării anchetei, în 2019, răspunderea penală pentru faptele comise se prescrisese deja.

În cazul poliţistului, însă, identificat ca fiind Adrian Hărăguş, agent şef adjunct în cadrul Poliţiei Rutiere Bihor, procurorii au dispus în februarie 2022 ca acesta să fie trimis în judecată pentru delapidare, faptă pentru care Judecătoria Oradea l-a şi condamnat, în decembrie anul trecut, la o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare tot pe 2 ani, perioadă în care instanţa i-a interzis şi să profeseze.

Verdictul final în caz îl va pronunţa Curtea de Apel Oradea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. La muritori nu se prescrie nimic

  2. Chiar tara lui Papura Voda!

  3. Ceva bun nu fac beizadelele, numa de glume de autobază se țin. Se poate lesne intui cum au pus mâna pe cașcaval părinții, prin milogeală și slugărnicie băloasă. La așa părinți așa beizadele.