G4Media.ro

Bihor: Un tânăr și-a dat în judecată prietenii, după ce la nunta…

sursa foto: captura video

Bihor: Un tânăr și-a dat în judecată prietenii, după ce la nunta sa, aceștia l-au scăpat din brațe și și-a fracturat două vertebre. Fostul mire cere daune de 20.000 de euro

Un tânăr din Bihor și-a acționat în instanță patru prieteni, în urma unui incident provocat chiar la nunta sa. În postură de mire, tânărul a fost ridicat în brațe de grupul de prieteni și aruncat în sus în ideea de a fi ovaționat. Mirele a căzut însă, fracturându-și coloana, astfel că în prezent el s-a adresat instanței pentru a le cere daune amicilor săi în valoare de 20.000 de euro.

Potrivit ebihoreanul.ro incidentul s-a întâmplat toamna trecută, la sala de evenimente Castello, din staţiunea Băile Felix. În timp ce se afla pe ringul de dans, mirele, Liviu Filimon, a fost ridicat de un grup de petrecăreţi şi aruncat în sus. Prima dată tânărul a fost prins, însă a doua oară a scăpat din mâinile celor câțiva prieteni, fiind răsturnat pe spate.

Deşi era lovit, nuntaşii l-ar fi tras de mâini şi picioare, aşezându-l pe un scaun și agravându-i situaţia, relatează ebihoreanu.ro.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor l-a preluat din sala de nunţi şi l-a transportat la Spitalul Județean din Oradea, cu suspiciune de fractură la coloana vertebrală.

Ulterior, Liviu Filimon a fost transferat la un spital din Germania, unde locuieşte de 9 ani, însă nu şi-a revenit nici în prezent, la un an de la incident, relatează bublicația.

„Am făcut tratamente, dar am dureri şi în prezent. Am două vertebre fracturate. Urmează să se facă o evaluare medicală în următoarele săptămâni. Medicii mi-au spus că nu e exclus să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală”, spune Filimon, care a decis să deschidă un proces împotriva celor patru tineri pe care îi consideră vinovaţi de cele întâmplate, o rudă şi trei consăteni de-ai lui din comuna Sârbi.

„Mi-au stricat nunta, nu pot să-mi ridic în braţe fetiţa de 4 kilograme, la serviciu nu dau același randament, pentru că am dureri, noaptea nu pot dormi”, explică el motivul procesului de pretenţii pe care l-a pornit la Judecătoria Oradea, în cadrul căruia a solicitat daune de 20.000 euro de la cei patru foşti nuntaşi. „Acești 20.000 euro reprezintă doar 5% din daunele pe care mi le-au provocat, pentru că s-ar putea să rămân cu probleme pentru toată viaţa din cauza lor”, a declarat  Liviu Filimon potrivit ebihoreanul.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. „No Woman No Cry …”

 2. Cand faci nunta sa faci bani si dai de paguba! 🤣🤣🤣
  Metehne vechi care dispar greu, spalati pe creier de sute de ani!

 3. Urmeaza actionarea in instanta daca nu iti convine darul!

 4. Doamne ferește! Unde nu e cap, vai de picioare.
  Totuși, cum a putut să dea la bu.ci, dacă e așa de afectat?

  • Prietenii la nevoie se cunosc. De-aia le cere numai 5%

 5. La rubrica „Mai aveti o intrebare”:
  Fetita de 4 kg e parte din contributia prietenilor la distractie?