G4Media.ro

Bihor: După trei mandate de primar la Oradea, Ilie Bolojan și-a depus…

Bihor: După trei mandate de primar la Oradea, Ilie Bolojan și-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean

Liberalul Ilie Bolojan, aflat la finalul celui de-al treilea mandat de primar al municipiului Oradea, şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Bihor, împreună cu documentele candidaţilor pentru locurile de consilieri judeţeni, transmite Agerpres.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au strâns peste 30.000 de semnături pentru a mă susţine în această competiţie electorală care va începe de săptămâna viitoare. De asemenea, le mulţumesc tuturor colegilor care au acceptat să fie alături de mine pe lista de consilieri judeţeni”, a declarat Bolojan după depunerea documentelor la Biroul Electoral Judeţean.

Alături de Ilie Bolojan s-au aflat juristul Mircea Mălan, actual viceprimar, locul al doilea pe lista de candidaţi, economistul Călin Gal, inginerul Ionel Avrigeanu, doctorul Carmen Pantiş, universitarul Marcela Prada şi avocatul Kiss Janos.

„Obiectivul nostru în această campanie este să ne întâlnim cu cât mai mulţi bihoreni, păstrând desigur regulile sanitare, astfel încât să-i convingem că un preşedinte de Consiliu Judeţean fără o majoritate nu poate să facă proiecte importante pentru judeţ. Sperăm ca echipa PNL să fie votată de jumătate din bihoreni, ca să existe atât un preşedinte de consiliu, dar şi o majoritare stabilă. Astfel vom putea face, în anii următori, lucrurile care nu s-au făcut până acum bine sau foarte bine şi să creăm condiţii ca faţa judeţului să se schimbe atât în capitala lui, dar mai ales către marginile de judeţ, unde problemele sunt mult mai mari legate de deficitul de locuri de muncă, de lipsa drumurilor şi a reţelelor de infrastructură”, a mai spus Ilie Bolojan.

Pentru funcţia de preşedinte al CJ Bihor s-au mai înscris următorii Ioan Mang (PSD), Simona Bişboacă (USR), Szabo Jozsef (UDMR), Traian Bodea (Pro România) şi Szilagyi Zsolt (PPMT).

Tot luni, PNL Bihor a depus la Biroul Electoral Municipal şi candidaturile pentru funcţia de primar al Municipiului Oradea, în persoana lui Florin Birta, actual viceprimar, precum şi listele pentru consilierii locali.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Se pare că ai demonstrat că te pricepi la administrație. Bravo și mult succes!!!!
    Eu, care nu sunt ”mufat” la banul public, nu am acest noroc.

  2. Sa vada si tov.Firea ce pregatire si ce scoli au cei care candideaza la Oradea pentru fuctiile de consilieri. Numai unul si unul. La Bucuresti o sa infiinteze la primarie Clubul pensionarilor consilieri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.