G4Media.ro

Campania Biden adună 28 de milioane de dolari la o strângere de…

Photo by Mandel NGAN / AFP

Campania Biden adună 28 de milioane de dolari la o strângere de fonduri în Los Angeles cu Barack Obama, George Clooney și Julia Roberts

Unele dintre cele mai strălucitoare vedete de la Hollywood au fost cap de afiș la o strălucitoare strângere de fonduri pentru președintele Joe Biden, ajutând la strângerea a ceea ce campania sa de realegere a declarat că a fost un record de peste 30 de milioane de dolari și sperând să energizeze potențialii susținători pentru alegerile din noiembrie, despre care au susținut că sunt printre cele mai importante din istoria națiunii, transmite The Guardian.

George Clooney, Julia Roberts și Barbra Streisand s-au numărat printre cei care au urcat sâmbătă seară pe scena Teatrului Peacock din Los Angeles, cu o capacitate de 7.100 de locuri. Prezentatorul Late Night Jimmy Kimmel i-a intervievat pe Biden și pe fostul președinte Barack Obama, care au subliniat amândoi necesitatea de a-l învinge pe fostul președinte Donald Trump într-o cursă care se așteaptă să fie extrem de strânsă.

Pe parcursul a mai bine de jumătate de oră de discuții, Kimmel a întrebat dacă țara suferă de amnezie în legătură cu prezumtivul candidat republican, la care Biden a răspuns: „tot ce trebuie să facem este să ne amintim cum era” când Trump era la Casa Albă.

Personalități din lumea divertismentului s-au aliniat din ce în ce mai mult pentru a ajuta campania lui Biden, iar cât de important a fost evenimentul pentru candidatura sa la realegere a putut fi văzut în decizia președintelui democrat de a zbura toată noaptea peste nouă fusuri orare, de la summitul G7 din sudul Italiei până în sudul Californiei, pentru a participa.

De asemenea, el a ratat un summit în Elveția privind modalitățile de a pune capăt războiului Rusiei în Ucraina, trimițând-o în schimb pe vicepreședinta Kamala Harris, care a făcut o călătorie fulminantă pentru a reprezenta Statele Unite acolo, o amintire clară a echilibrului delicat dintre geopolitică și încercarea lui Biden de a câștiga un al doilea mandat.

Pentru a pune și mai mult în evidență implicațiile politice, poliția în echipament antirevoltă din fața teatrului era pregătită pentru proteste ale activiștilor pro-palestinieni, furioși pe modul în care administrația sa a gestionat războiul Israelului împotriva Hamas în Gaza.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ai banii sunt asumați și declarați. Nu ca la Trump, doar verbal.
    Unde e Novac? 😂