G4Media.ro

Biden, pregătit să impună sancţiuni care îl vizează personal pe Vladimir Putin

Biden, pregătit să impună sancţiuni care îl vizează personal pe Vladimir Putin

Preşedintele american Joe Biden a declarat marţi că este pregătit să impună sancţiuni care îl vizează personal pe Vladimir Putin dacă preşedintele rus va ataca Ucraina, relatează AFP, citată de Agerpres.

Liderul de la Casa Albă a precizat că nu are ”nicio intenţie” să trimită trupe americane sau NATO în Ucraina. ”Nu avem nicio intenţie să desfăşurăm forţe americane sau NATO în Ucraina”, a declarat el jurnaliştilor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Toate ca toate, dar asta îl doare cel mai tare pe pitic. E frustrat de-o viață că nu-l primesc și pe el să stea la masă, dar acum îi mai iau și șervetul de ospătar din dotare.

 2. Terminator j 0 3 – e un om hotărât, bravo!

 3. Foarte bine că se ia atitudine împotriva lui. Ce, orice descreierat care are bomba nucleară, trebuie să-și facă de cap?

  • Singurii descreierati care au si folosit bombe nucleare au fost amerlocii. Adaug ca le-au folosit asupra civililor.

  • Are gaz bă… și petrol,pe care America și Occidentul vrea să îl ia degeaba. Și Putin știe asta. EU știi ce cred? Putin și-a făcut stocul iar acum își permite să să mărească de 1000 de ori prețul,iar tu să te întorci la căruță. Nu ai de niciunele și latri ca un câine flămând. Suntem nimicuri așa că mai bine nu comenta. Când ești ca Rusia atunci să comentezi. Poți să te dai și mare. Dar nu ai. Păcat…😁

 4. Nu va mai putea face excursii in New York, sau pe unde i-a dus Work and Travel la maturat pe alde Raul Patrascu sau Anca Gradu! Iar fara un dat de matura gospodareasc, nu poti fi un mare om de stat.

 5. Il da jos de pe Twitter. Panica !

 6. Poate fi declarat cremenal de raxboi, blocate toate conturile grosolanilor lui, scos din SWIFT, orice companie care face afaceri cu ei nu mai face cu restul, tocat de la orice import.si export . Lots of goodies de la Moș Biden. Dupa: revolte prim cele 35 de republici, intra chinezii si/si reiau Sibir, ocupa iucraineenii Moskva. E oricum o inchisoare a popoarelor. Vor supra- vietui dar gheneralii o sa-l juganeasca puțân pe piti-cot. Kaka-linka kamaya!

 7. În sfârșit și au găsit și americanii un președinte lucid……

 8. Cu asta trebuia început, demult.
  Atins piticu’atomic la buzunare.
  Se zvonește că ar fi cel mai bogat om din lume.
  S-a spetit și a furat din greu Rusia, micuțul.

  • Nu a furat de la el! Greșit. Vrea să jumulească Occidentul de bani, fiindcă a dat gaz moca mereu! E conștient de asta. Tu pregătește de rusificare.

 9. România egal BULĂ.