G4Media.ro

Biden îl ironizează pe Trump şi sugerează că-şi dă cu înălbitor în…

Foto: Facebook Joe Biden/Dondal Trump

Biden îl ironizează pe Trump şi sugerează că-şi dă cu înălbitor în păr

Joe Biden vizibil galvanizat de primirea entuziastă la un eveniment de campanie, miercuri, l-a ironizat pe rivalul său Donald Trump şi părul acestuia, amintind o declaraţie aiuritoare a republicanului din timpul pandemiei covid-19, relatează AFP, conform News.ro.

”Amintiţi-vă, când încerca să gestioneze covid-19, el a sugerat să se injecteze puţin înălbitor în vene”, a amintit democratul în vârstă de 81 de ani, la Washington, în faţa unei adunări a unor sindicalişti din sectorul construcţiilor, care au îndemnat la vot cu Biden în noiembrie.

”A ratat-o, totul s-a dus în părul său”, a continuat preşedintlee american, într-un val de râsete.

La o conferinţă de presă, la Casa Albă, la 23 aprilie 2020, Donald Trump a consternat comunitatea ştiinţifică părând să ia în calcul tratarea covid-19 cu o injecţie cu dezinfectant.

”Văd că dezinfectantul îl elimină într-un minut. Un minut. Există, oare, un mijloc de a face ceva ca asta cu o injecţie în interior sau aproape ca o curăţenie?”, întreba el în urma unei prezentări a unui funcţionar de rang cu privire, înte altele, la utilizarea înălbitorului pentru curăţarea suprafeţelor.

Joe Biden şi Donald Trump candidează amândoi în alegerile prezidenţiale de la 5 noiembrie, ca în urmă cu patru ani.

Rivalitatea politică între cei doi este dublată de o animozitate personală pe care nici unul, nici celălalt nu încearcă să o ascundă.

Magnatul republican în vârstă de 77 de ani îl imită cu regularitate pe cel pe care-l numeşte ”Joe adormitul”, pretinzând că este complet dezorientat pe sceană sau făcându-se că se bâlbâie.

Democratul în vârstă de 81 de ani ironizează, la rândul său, problemele financiare ale adversarului său, ciuruit de urmăriri judiciare, pe care l-a supranumit ”Don falitul” (”Don the Broke”).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Există circ și peste Ocean. Din nefericire.