G4Media.ro

Biden consideră că incidentul cu balonul de spionaj nu a slăbit relaţia…

Sursa foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Biden consideră că incidentul cu balonul de spionaj nu a slăbit relaţia cu Beijingul: „Am fost clari faţă de China. Ei înţeleg poziţia noastră. Nu o să dăm înapoi”

Preşedintele Joe Biden a declarat luni că relaţiile dintre Washington şi Beijing nu au fost slăbite de doborârea de către Statele Unite a unui presupus balon de spionaj chinez la sfârşitul săptămânii, informează AFP, citată de Agerpres.

Adresându-se reporterilor de la Casa Albă, preşedintele Biden a spus că părerea sa a fost de la bun început aceea că balonul trebuie doborât „de îndată ce este momentul potrivit”.

Întrebat dacă incidentul cu balonul slăbeşte relaţiile dintre SUA şi China, preşedintele Joe Biden a spus: „Nu. Am fost clari faţă de China cu ceea ce vom face. Ei înţeleg poziţia noastră. Nu o să dăm înapoi”.

„Am făcut ceea ce trebuie şi nu este o chestiune de slăbire sau consolidare (a relaţiilor) – este realitatea”, a continuat preşedintele american.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Dacă era Trump președinte, incidentul se solda cu ridicarea tuturor sancțiunilor împotriva companiilor chinezești și o investiție chinezească mare, într-o stațiune de-a lui Trump.

  2. ce om rau Biden! aia saracii monitorizau vremea ca voiau sa mearga la schi in SUA si globalistii, vaccinatii, oculta mondiala, Zelensky si Biden l-au doborat! ce oameni rai…

    • Ionut, esti frumix!🏳️‍⚧️

    • Spionau organizațiile de crëștinopați din Statele Unite, că vor și ei să fie îndrumați pe calea „cea dreaptă” a lu’ nea imaginaru’ dân ceruri.

  3. De ce sa le deterioreze relatiile? E doar un balon care si-a facut treaba, a testat raspunsul antiaerian cu succes.