G4Media.ro

Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni în hotelurile din staţiuni, începând…

Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni în hotelurile din staţiuni, începând de miercuri, anunță ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru anunță că beneficiarii biletelor de tratament balnear vor putea reveni în hotelurile din staţiuni, începând de miercuri, pentru a începe procedurile de recuperare aşa cum au fost prescrise de medicii lor.

„Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni, începând de astăzi (miercuri – n.red), pentru a începe procedurile de recuperare (…) Eu verific ca totul să fie pus la punct, ştiu că şi-au dorit să revină pentru că au diverse afecţiuni şi au nevoie de tratament dar îi rog să aibă şi grijă. Ca totul să fie bine, toţi trebuie să avem grijă”, a precizat ministrul pe pagina personală de Facebook.

Violeta Alexandru a vizitat, miercuri, un centru de tratament din judeţul Covasna, în contextul în care Societatea de Tratament Balnear şi Recuperarea Capacităţii de Muncă (TBRCM) a reluat activitatea de tratament balnear pentru pensionari, în cele 13 centre din ţară, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Ministrul Muncii a precizat că primii beneficiari au început deja să sosească la centrele de tratament.

„Preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice a fost pe teren, de asemenea. La fel şi Directorul General al companiei care gestionează bazele de tratament pentru pensionari (TBRCM). Am vrut să mă asigur personal că totul este pregătit în detaliu pentru ca aceştia să se poată caza şi urma tratamentele în condiţii de siguranţă. (…) Sunt oameni cu diverse afecţiuni, majoritatea pensionari, cărora le doresc odihnă placută şi multă sănătate. Seriile dar şi condiţiile de cazare sunt disponibile atât pe site-ul TBRCM cât şi la casele judeţene de pensii”, a transmis Violeta Alexandru.

Sursa Foto: Facebook/Violeta Alexandru

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Si,ai vorbit cu Orban privind mancatul în ploaie la terase sau în pat cu caserole și tacamuri de plastic???Si,procedurile le fac doar în piscinele de afară iar când plouă….trebuie să doarmă!!!Multe proceduri, necesită doar spații închise precum și evitarea ieșirii după proceduri, în aer liber!!!

  2. Doamna ministru ați verificat cum se respectata legea și faptul ca in interiorul hotelurilor nu se poarta masca de protecție deloc turiștii trec zecile unii pe lângă altii . Când intra in hotel nu i întreba nimeni de sănătate . Va mai mirați ca avem transmitere comunitara apropo in unele unități hoteliere se servește masa binemersi in interior nu i verifica nimeni .

  3. DORU!!!de libertatea individului ai citit în CONSTITUTIA ROMANIEI??Atât timp cât prelungirea stării de alertă nu a fost trecută prin parlament și, nu are statut de lege(vom vedea astăzi decizia ccr!!!) Iar ordinele comune ale miniștrilor pnl sunt cu RECOMANDARI,fiecare individ are conștiința lui:dacă vrea poarta masca ,dacă nu…Nu!!!Hotelierii nu pot face reguli de penitenciar!!!!Sa meargă turiștii pe linie,să stea în anumite locuri,să îi oblige să mănânce în caserole în camere(apropo tie ti-ar place să muți bucătăria în dormitor?? Nu te deranjează mirosul de mâncare dacă vrei să dormi??)TURISMUL era industria ospitalității până a banalizat-o „guvernul meu „Si Klauss la nivel de aport de 1% din PIB!!!Este bine ca au menținut ministerul tineretului și sportului care,nici până la ora asta nu stie nimeni,ce aport are la PIB????