G4Media.ro

Beijing Daily: Un incendiu a ucis 21 de persoane într-un spital din…

sursa foto: Pexels

Beijing Daily: Un incendiu a ucis 21 de persoane într-un spital din Beijing  / Martor ocular: O mulțime de oameni stăteau pe unitatea de aer condiționat, iar unii chiar au sărit

Douăzeci și unu de persoane au fost ucise după ce un incendiu a izbucnit în aripa estică a secției de internare a unui spital din capitala Chinei, Beijing, a relatat marți cotidianul Beijing Daily.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 12:57 p.m. și a fost stins în jurul orei 13:33 p.m., după ce o echipă de urgență s-a deplasat de urgență la locul accidentului de la spitalul Changfeng din Beijing, potrivit Beijing Daily.

În total, 71 de persoane au fost evacuate și transferate în urma operațiunilor de salvare. Până la ora 18.00 (1000 GMT), 21 de persoane au murit după ce au fost transferate la spital pentru tratament, a precizat Beijing Daily.

„Este tragic. Pot vedea accidentul de la fereastra casei mele. O mulțime de oameni stăteau pe unitatea de aer condiționat la prânz, iar unii chiar au sărit”, a declarat un martor ocular.

Incendiile din spitale sunt rare în China, iar cauza incendiului este încă în curs de investigare.

Foto: Ilustrație generică

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...