G4Media.ro

Bazin de înot administrat de Primăria Târgu Mureș se închide / Se…

Sursa Foto: Pexels

Bazin de înot administrat de Primăria Târgu Mureș se închide / Se economisesc aproximativ 7 milioane de lei / Banii vor fi folosiți pentru încălzirea școlilor

Din cauza costurilor crescute la energie, Bazinul presostatic din incinta Complexului de Sport și Agrement ”Mureșul” nu va mai funcționa pe perioada iernii, anunță Agenția de presă Rador.

În acest fel se economisesc circa 7 milioane de lei la bugetul local, a anunțat astăzi într-o conferință de presă primarul Municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán.

Banii vor putea fi folosiți pentru încălzirea școlilor, iar antrenamentele sportivilor se pot face în următoarele 7-8 luni la Piscina ”Mircea Birău” sau la Bazinul Olimpic, spune Soós Zoltán.

”Având în vedere că în luna august s-a deschis bazinul olimpic, a devenit în momentul de față inutil să menținem pe timp de iarnă deschis Balonul presostatic din Week-end. Activitatea a fost suspendată din 1 octombrie și în primăvară se va redeschide, având în vedere că acesta nu are izolare termică. Deja mare parte din sportivi au părăsit balonul având în vedere temperaturile scăzute”, explică primarul.

În momentul de față, Bazinul Olimpic din Târgu Mureș este administrat de Clubul Sportiv ”Mureșul” iar municipalitatea îl va prelua de anul viitor în administrare. Cheltuielile de întreținere se ridică la circa 9 milioane de lei anual, mai spune primarul Soós Zoltán.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Bazinul a funcționat fix 2 luni. Mulțumiri polgarmeșterului Sărat.

  2. Propun ca banii economisiti sa fie folositi pentru evenimente/petreceri in zona Cetatii Tg. Mures, neaparat cu participarea unor formatii muzicale din Ungaria. Evenimente care sa dureze toata noaptea, astfel incat sa fie auzite in locuintele lor, intreaga noapte, si de targumuresenii care in weekend vor sa se odihneasca, asa cum s-a intamplat toata vara anului 2022.

    • Sustin!
      Dar sa nu uite sa mai organizeze expozitii de desene porno in primarie precum si tururi cicliste prin tinuturi inventate.

  3. Incredibil…. Milioane..?

  4. De banii economisiti sa se achizitioneze tablouri sau, servicii de fotografie.