G4Media.ro

Bătălia internă din PNL: Alina Gorghiu cere demiterea ”de urgență” a inspectoarei…

Sursa Foto: Facebook/ Alina Gorghiu

Bătălia internă din PNL: Alina Gorghiu cere demiterea ”de urgență” a inspectoarei școlare din Argeș, acuzată că a înscris elevi de liceu în partid

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, Cere demiterea inspectorului școlar general din Argeș, acuzată că ”a dus politicul în școală și elevii în politică”. Gorghiu susține că inspectoarea Elena Liliana Murguleț ar fi înscris elevi de liceu în partid, deși conform convocatorului, drept de vot au doar membri cotizanți până la 31 decembrie”, pentru a asigura victoria unui anume lider la PNL Pitești.

”Acuzația de falsificare a convocatorului este gravă, însă atunci când elevii devin instrumente în bătăliile politice interne, cu sprijin de la șefa liberală a învățământului argeșean, se impun măsuri radicale de urgență”, se arată într-un comunicat transmis de senatoarea PNL.

”Sper că situația de la Argeș este unică la nivel național și va fi rapid soluționată. Când interesele politice surclasează atribuțiile unei funcții publice, când un inspector școlar general obligă profesorii să voteze în funcție de simpatiile sale și când elevii devin în mâna sa masă de manevră, soluția este una singură: demiterea”, mai precizează Alina Gorghiu.

Sursa Foto: concretmedia.ro

 

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Madame gorghiu este exemplu, de asa NU ma întreb ce, o fi cautat în PNL

 2. Grav este ca inspectori sunt pusi de partid.

 3. Pazea, Romanika, Alinutza Gorgiutza Oltenutza Voiculutza Uselitza a descoperit focul! :)))))))
  Oare ce făcea ea pe vremurile minunate in care era o uselista convinsă?
  Inspectoratele școlare tb.desfiintate, sunt doar adunături de pile politice care se schimbă atunci când cade partidul de la guvernare.
  Madam Alinutza reformatoare ar fi tăcut dacă tovarășa cu recrutarile ar fi fost din tabăra citulista, așa cum a tăcut când „reformatorul” traseist Cimpeanu se apucase de demis inspectori din tabăra lui Orban „conservatorul polonezo-ungar”.

  • Pentru o serie de comentatori adjectivul de “uselist” este un cuvant jignitor,se fac ca nu stiu ca USL a primit peste 65% din voturi,de la romani nu de la uzbeci sau bulgari!Ca a iesit o mizerie ca tot ce este asociat cu PSD si Ponta e altceva,dar pe fond marea majoritate a romanilor au dorit o alianta sa poata materializa un program de guvernare fara scandal,cam cum au fost 3 guverne in Germania!Ca romanii nu sunt nemti sa-a vazut intr-un an,iar astia care stau pe tusa si injura sunt tip usr plus auriti!

 4. Interventie justa a Alinei Gorghiu. Bravo !

  • Intervetia nu e justa , ce zice Alina e ca de ce a inscris liceeni in partid , nicidecum de ce e doamna inspector membra PNL , probabil daca era in tabara ei tacea lemn.

  • Nu va luati dupa sabotaje intentionate.
   Niciodata nu ar fi apelat la minori pentru vot si nu ar fi emis nici-o diploma de liceu unor patroni miliardari fara bacalaureat… nici nu s-ar fi bagat sa-i scape de dosare penale, pentru ca oamenii corecti nu fac astfel de lucruri .
   Cand Dumnezeu este cu tine,te poti ridica deasupra tuturor.
   Daca Dumnezeu este pentru noi,cine va fi impotriva noastra? (Romani 8:31b)
   Doresc sa revina inapoi pentru judetul Arges pe acelasi post de Inspectoare pentru ca are coloana vertebrala si isi merita functia .Cand doriti raul cuiva, nu uitati ca si Dumnezeu mustra pe cei mandri…. Asa sa fie! Amin!

 5. nu demiterea e solutia ci o amenda si putina inchisoare

 6. Pe Alina nu o deranjeaza ca inspectoarea i-a bagat pe juveti in partid ci ca vor vota in alegeri oamenii din tabara cealalta. Ce mare curva la modul metaforic, desigur, e si Alinuta noastra. Fosta lidereasa de partid, propulsata si laudata repetat de epigramistul Quintus la initiativa altora, desigur

 7. In alte județe, doamnele inspectoare nu au făcut decât meditații online, de orele plătite de statul Român au uitat cu desăvârșire!
  Oricum munca de inspector e mai importantă decât ceea ce le predau elevilor, important e să îi treaca clasa.
  Ce ziceți doamna A. Bărbulescu sunteți mulțumită de rezultatele obținute la fizică de elevii pe care i-ați abandonat pentru postul de inspector la finalul clasei a 11-a, mai ales că le-ati fost și dirigintă?
  Poate așa înțelegeți de ce 1 an contează mai mult decât 3 și de ce doamna de biologie e mai om decât dumneavoastră!
  Apropo, pe orele pe care nu le-ați făcut timp de 1 an ați încasat salariul a fost cumulat cu cel de inspector???😱😱😱😱

 8. Ehei, dacă doamna inspectoare înscria elevii în PNL era recompensata. Dar asa…

 9. Jigodii! Tot timpul, profesorii, medicii și alții din sistemul bugetar au fost curve și s-au aliat cu politica, însă din urmă lor nu a iesit nimic necesar populației. Javre, curve, lasi și incompetenți.