G4Media.ro

Barna: Liviu Dragnea a apăsat pe un buton și „noua” justiție a…

Barna: Liviu Dragnea a apăsat pe un buton și „noua” justiție a executat / Așa va arăta România dacă Dragnea și PSD reușesc să-și ducă planul până la capăt

Liderul USR, Dan Barna, afirmă că Liviu Dragnea a apăsat pe un buton și „noua” justiție, cea făcută de modificările impuse în Parlament, a executat și avertizează că așa va arăta România dacă Dragnea și PSD reușesc să-și ducă planul până la capăt.

„Nu vom accepta să ne întoarcem în bezna dictaturii! Liviu Dragnea a apăsat pe un buton și «noua» justiție, cea făcută de modificările impuse în Parlament, a executat. Laura Codruța Kovesi a fost citată fix în ziua când trebuie să ajungă în Parlamentul European să-și susțină candidatura pentru funcția de procuror-șef european. Se îndoiește cineva că această nemernicie este făcută la ordinul lui Liviu Dragnea? O numire a Codruței Kovesi în funcția de procuror-șef european ar înseamna sfârșitul retoricii urii pentru Dragnea, Toader, Tăriceanu și acoliții lor. Nimeni nu i-ar mai crede. O numire a ei practic ar fi confirmarea faptului că de doi ani niște infractori au confiscat România. Orice cetățean s-ar întreba legitim și firesc cum mama naibii toată Europa e proastă și doar Dragnea are dreptate”, afirmă liderul USR.

Dan Barna avertizează că „așa va arăta România dacă Dragnea și PSD reușesc să-și ducă planul până la capăt”.

”Poate că, până acum, toată discuția despre derapajele dictatoriale ale lui Dragnea părea o discuție politică, un titlu de presă. Decizia de astăzi este echivalentul unei execuții politice cât se poate de reale. Și pentru aceia dintre noi care am trăit anii dictaturii comuniste, este o întoarcere brutală în trecut. Astăzi, când România este membră a Uniunii Europene, NATO, în România există forțe politice care își doresc să ne întoarcă în dictatură. NU este o dictatură comunistă. Este o dictatură a penalilor. Dacă Dragnea, Toader și Tăriceanu, PSD – ALDE câștigă acest război pe care l-au declarat statului de drept, epoca mașinilor negre și a dosarelor inventate va reveni în România”, subliniază Barna.

Laura Codruţa Kovesi a anunţat că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Citația este exact pentru ziua când Kovesi trebuia să fie audiată în Parlamentul European pentru funcția de procuror-șef european (detalii aici).

Foto: Inquam Photos / George Călin

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. În opinia mea, planul a fost dus deja până la capăt…! Așa că, atenție… Ciocu mic!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.