G4Media.ro

Bărbat găsit mort în Italia, la 10 ani de la dispariția sa…

Foto: Pixabay.com

Bărbat găsit mort în Italia, la 10 ani de la dispariția sa / Era cunoscut ca om al străzii, dar lângă cadavru au fost găsiți 9.000 de euro

Muncitorii chemați să cosească buruienile de pe un teren viran din Genova au găsit la mijlocul lunii mai cadavrul mumificat al unui bărbat. Victima este un bărbat care a dispărut în 2012, iar lângă rămășițe a fost găsită și o valiză de 9.000 de euro, informează Twnews.it.

Autoritățile au anunțat abia luni descoperirea, explicând că au vrut să păstreze o confidențialitate strictă pentru a putea desfășura ancheta în liniște.

Cadavrul aparținea unui bărbat dispărut în 2012, iar sora victimei a alertat autoritățile la acea vreme. Însă femeia a murit la rândul său în 2019.

Potrivit medicilor legiști, moartea bărbatului a survenit în urmă cu cel puțin cinci ani, dar nimeni nu a găsit cadavrul.

Potrivit informațiilor adunate de poliție, bărbatul, care ar fi împlinit astăzi 84 de ani, a trăit o vreme și a dormit în mașina sa.

Numai analizele de laborator pot da o dată mai exactă a morții. După ce a fost dat dispărut, bătrânul a rătăcit timp de aproximativ cinci ani.

De asemenea, urmează să fie dezvăluite detalii despre cei 9.000 de euro în numerar găsiți lângă rămășițe.

Foto: Pixabay.com

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. condoleante

  2. din articol se intelege ca valiza care a fost gasita langa el valoreaza 9000 de euro, nu ca ar fi continut 9000 de euro. ”a fost găsită și o valiză de 9.000 de euro”

    • Fiti si d-voastra mai intelegator ! Goagl are probleme cu traducerea din Italiana !

    • „hanno trovato anche 9000 euro in contanti” inseamna „au găsit și 9000 de euro în numerar” dar asta doar pentru un absolvent de Limba Italiana nu si pentru „Redactia” !