G4Media.ro

Bărbat cu afecţiuni respiratorii grave, transportat de salvatorii din Hunedoara mai mult…

Sursa foto: ISU Hunedoara

Bărbat cu afecţiuni respiratorii grave, transportat de salvatorii din Hunedoara mai mult de un kilometru pe jos, din cauza drumului plin de zăpadă şi gheaţă

Pompierii din Brad, judeţul Hunedoara, au intervenit, miercuri, pentru transportarea la spital a unui pacient cu afecţiuni respiratorii grave. Din cauza gheţii şi a zăpezii, drumul în zonă era impracticabil, pacientul fiind transportat cu o prelată de transfer mai mult de un kilometru, anunță News.ro.

”Pompierii Staţiei Brad din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Hunedoara s-au alăturat, astăzi, echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a transporta de la domiciliu la ambulanţă, apoi la spital, un bărbat în vârstă de 67 de ani, cu afecţiuni respiratorii severe, din localitatea Curcehiu, comuna Bucureşci”, a transmis, miercuri, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că pompierii şi personalul medical al ambulanţei s-au deplasat pe jos, pe o distanţă de peste 1 kilometru, accesul autovehiculelor fiind inaccesibil, drumul fiind acoperit de zăpadă şi gheaţă.

”În condiţii de temperatură foartă scăzută, echipa mixtă de intervenţie, pompieri-medici a transportat pacientul cu ajutorul unei prelate de transfer. Ulterior, barbatul a fost internat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din municipiul Brad unde i s-a acordat tratament de specialitate”, a mai precizat sursa citat.

Pacientul este în afara oricărui pericol, sub supravegherea medicilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...