G4Media.ro

Bărbat căutat de autorităţile germane pentru infracţiuni la viaţa sexuală, prins la…

Sursa: Pexels.com

Bărbat căutat de autorităţile germane pentru infracţiuni la viaţa sexuală, prins la Albiţa / Era pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Republica Moldova, cercetat pentru infracţiuni la viaţa sexuală comise în Germania şi căutat de autorităţile din statul respectiv, a fost prins de poliţişti în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, informează Agerpres.

Bărbatul intenţiona să intre în România ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare de către autorităţile din Germania, la data de 23.01.2020, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la viaţa sexuală pe teritoriul acestui stat”, precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. Deci merge poliția noastră de frontiera zilele astea, brici. Lăsați-o bai mai moale ca nu am intrat in Schenghen și încă vreo 4 ani nu mai auzim de asta, puteți lua șpagă in liniște.
    Chiar dacă par cinic și o sa spuneti ca nu toți Vameșii fura, e tot vina lor, și-au creat imaginea asta nu au decât sa se spele de ea, cu ce știu eu mai bine

  2. infractiuni la viata sexuala? ce e aia?

  3. Sună cam ciudat „infracțiuni la viața sexuală”.

  4. Infractiuni la viata sexuala

    E bine

  5. s-au apucat de lucru vamesii?