G4Media.ro

Banca Naţională a României ”dezaprobă ferm” utilizarea de imagini şi declaraţii ale…

Banca Naţională a României ”dezaprobă ferm” utilizarea de imagini şi declaraţii ale angajaților băncii în spoturi de campanie electorală ale PSD

Banca Naţională a României critică utilizarea de către PSD în spoturi electorale a unor declaraţii scoase din context ale unor specialişti ai BNR, se menţionează într-un comunicat transmis duminică.

„Banca Naţională a României dezaprobă ferm utilizarea de imagini şi declaraţii mai vechi sau mai noi, scoase din context, ale unor specialişti BNR în spoturi de campanie electorală ale PSD. BNR este o instituţie apolitică, independentă şi utilizarea abuzivă a unor asemenea declaraţii, care nu au conotaţie politică propriu-zisă, afectează statutul şi neutralitatea instituţiei noastre”, se precizează în comunicatul BNR.

Banca Naţională a României solicită tuturor partidelor politice active în campania electorală să nu utilizeze incorect punctele de vedere exprimate de diverşi reprezentanţi ai băncii.

„BNR face un apel către toate partidele politice implicate în campania electorală să respecte caracterul apolitic al instituţiei şi să nu utilizeze incorect şi partinic puncte de vedere exprimate de diverşi reprezentanţi ai băncii, mai ales când acestea nu reflectă o abordare oficială asumată. Toate analizele şi punctele de vedere care reflectă poziţia BNR se regăsesc în rapoartele şi analizele publicate pe site-ul instituţiei sau în declaraţiile de presă ale Guvernatorului”, se mai menţionează în comunicatul remis de Banca Naţională a României.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Dar ce, „specialistii” BNR nu stiau ca declaratiile lor vor fi utilizate in campania electorala?
  Pai daca nu stiau sint batuti in capsor.

 2. Cu spoturi pesediste scoase din context.

 3. șacalii pesediști exploatează apoliticii utili.

 4. Lăsați BNR, că știm și noi cum e cu autonomia și independenta instituțiilor statului care au un asemenea statut! Din ăia 9 membrii ai CA, așa-i că niciunul nu e numit de Parlament?! Aceeași mizerie ca în CCR, ICCJ, Curtea de Conturi, ASF etc etc etc!
  Nu vă mai prefaceti Albă Ca Zapada, că ne-ați scos peri albi și voi în 30 de ani precum clasa politică!

 5. Boșorogii ăștia de la BNR nu mai crapă o dată de covid? Să mai lase și pe alții mai tineri că a început să miroasă a stârv p acolo

  • După ce se va încheia epoca Manole!

  • Da, sa crape toti si sa puna in locul lor PZD-isti de-ai tai, ca pe BNR inca nu ati pus mana in intregime. Sa moara toti si sa ramana numai Florin Georgescu ca e de-al vostru, nu-i asa ?

  • Sincer, pe cine vezi tu capabil de asa o răspundere?
   Va fi o problemă atunci cand dl Isărescu se va retrage și întreaga echipă va fi înlocuită cu oameni mai puţini calificaţi şi loiali politicului.

 6. bine zis dl. goe. sa crape odata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.