G4Media.ro

Băile Figa de lângă Beclean îşi deschid porţile la acest sfârşit de…

Sursa foto: Facebook Băile Figa

Băile Figa de lângă Beclean îşi deschid porţile la acest sfârşit de săptămână

Staţiunea Băile Figa de lângă oraşul Beclean va da startul, sâmbătă, unui nou sezon estival, turiştii fiind aşteptaţi cu tarife la nivelul celor de anul trecut, dar şi cu un nou loc de joacă construit cu fonduri europene, pe o suprafaţă de aproximativ un hectar.

Biletul de intrare va costa 20 de lei, de luni până joi, şi 30 de lei, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Copiii de până la şapte ani beneficiază de gratuitate, iar pensionarii vor putea intra plătind doar taxa de şezlong, de 2 lei.

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, a declarat vineri pentru Agerpres că noutatea acestui sezon o reprezintă parcul de joacă construit cu fonduri europene, dotat cu echipamente destinate nu doar copiilor, ci şi femeilor însărcinate şi persoanelor vârstnice, dar şi cu un copac solar cu prize şi wi-fi gratuit.

„Noutatea este un parc de joacă cu elemente de joacă pentru toate categoriile: pensionari, gravide, copii, adolescenţi. Parcul de joacă este o componentă a centrului social de zi, care se inaugurează la sfârşitul lunii”, a spus Moldovan.

Băile Figa, staţiune inaugurată în anul 2010 printr-un proiect cu fonduri europene implementat de administraţia oraşului Beclean, beneficiază de bazine de înot cu apă dulce şi apă sărată, un lac sărat, o zonă de cură cu aerosoli salini, tratamente cu nămol, un aqualand, piscine interioare, plaje cu iarbă şi cu nisip, terenuri de fotbal şi de tenis, o zonă pentru picnic şi terase unde se poate servi masa.

De asemenea, în jurul parcului balnear s-au construit numeroase cabane şi case de vacanţă, care pot fi închiriate de turişti.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează