G4Media.ro

BAC 2020 Modele de subiecte pentru oralul de Limba română de la…

BAC 2020 Modele de subiecte pentru oralul de Limba română de la Bacalaureat au fost publicate de Ministerul Educației. Descarcă testele de pregătire și baremul de la examenul oral

Modele noi de subiecte pentru examenele de bacalaureat din acest an școlar au fost publicate de instituția din subordinea Ministerului Educației care concepe toate subiectele de examen. Testele pentru pregătirea liceenilor care acum sunt clasa a XII-a includ și modele de subiecte pentru examenul oral de Limba română, care pot fi descărcate de mai jos.

Instituția a publicat și explicații cu privire la modul în care sunt notați elevii, în examenele orale de la Bacalaureat. Amintim că liceenii nu primesc nici note, și nici calificativul admis/respins la probele orale de BAC, de ani de zile.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Votați Klaus Iohannis!
    Votați bunăstarea și echilibrul!

  2. Intrebare de limba si literatura romana scrisa de vreun inginer: ce transmite emitatorul????, nici autorul, nici scriitorul, in schimb in 2019 Marin Preda devine emitatorul. Muie Automatica, Muie Energetica, Muie Politehnica! Muie PNL!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.