G4Media.ro

 Axl Rose a promis să nu-şi mai arunce microfonul în public, după…

sursa foto: captura video

 Axl Rose a promis să nu-şi mai arunce microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert din Australia

 Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses, a promis să nu-şi mai arunce microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert din Australia, relatează Agerpres.

Axl Rose – care în februarie a împlinit 60 de ani – obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul, dar marţi, după un spectacol pe stadionul Adelaide Oval, din oraşul australian Adelaide, o spectatoare, Rebecca Howe, a fost rănită la un ochi şi la baza nasului de obiectul zburător, conform media australiene.

„Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre”, a reacţionat pe Twitter solistul faimoasei trupe hard rock.

„Aruncăm microfonul la sfârşitul concertelor noastre de peste 30 de ani pentru că am simţit întotdeauna că este o parte din finalul prestaţiei pe care fanii noştri o doresc şi sunt conştienţi că au şansa să-l prindă. Totuşi, în interesul siguranţei publicului, de acum înainte ne vom abţine să aruncăm microfonul sau orice altceva către fani”, a scris Axl.

Formată în 1984, Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe din toate timpurile şi a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2012.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Iar unchiu’ Axl e recunoscut ca un om ce se tine de cuvant. „Parolist si punctual”, asa o sa scrie in epitaful sau. 🎙️

  2. Statistic este normal dupa 30jde ani sa nimeresti intr-o proasta care nu stie sa faca „duck”.

  3. Axl Rose ar trebui să nu mai cânte, punct.

    • Pardon, Tzanca Uraganul si cu ceilalți maneliști ar trebui să nu mai cânte. Cel puțin Axl Rose are o voce mai ok în comparație cu maneliștii. Și sincer, aș prefera să ascult o săptămână întreaga fără oprire rock.