G4Media.ro

Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul poliţiştilor de la Galaţi bănuiţi de…

Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul poliţiştilor de la Galaţi bănuiţi de neglijenţă faţă de o minoră

Avocatul Poporului a anunţat, luni, că s-a autosesizat în cazul poliţiştilor de la Galaţi, bănuiţi de neglijenţă faţă de o minoră care avea nevoie de ajutor.

„Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la incidentul de la Galaţi, în care doi poliţişti sunt bănuiţi de neglijenţă în cazul unei minore dintr-un centru de plasament, care se afla pe stradă în stare de şoc, cu sânge pe picioare. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 şi art. 49 din Constituţia României privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică şi protecţia copiilor şi a tinerilor”, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, în urma sesizării din oficiu se vor face face demersuri către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi, Avocatul Poporului urmând să informeze opinia publică asupra rezultatului cercetărilor.

Citește și

Adevărul/ Răsturnare de situaţie în cazul fetei de 14 ani găsite plină de sânge pe o stradă din Galaţi. Şeful Ambulanţei: Nouă ne-a spus că a fost violată!

Anchetă internă la Galați după ce doi polițiști au fost filmați când refuză să ajute o fată plină de sânge / Şef DGASPC: Fata ar fi avut relaţii sexuale consimţite cu un băiat de 15 ani

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Erata:
  ” Avocata creață a Popoului P$D . „

 2. În țara noastră Poliția si celelalte instituții care ar trebui să fie in slujba cetățenilor, au ajuns sa fie deranjate cand e necesar sa se implice.
  Tinerii vor să se facă polițiști doar pentru bani si celelalte privilegii, În nici un caz pentru a lupta cu răul social ce perturbă ordinea societății.
  Atunci când sunt solicitați sunt foarte deranjați.
  Își fac norma de amenzi prinzand oameni nevinovați .
  De infractori nu se leagă, de acolo își iau spagile, care pe lângă celelalte privilegii, le asigura o viață de huzur. Polițiștii sunt preocupați cum sa isi cheltuiască banii nemeritati si din acest motiv sunt deranjați de toți cei aflați în impas care cred ca si-ar găsi salvarea la ei.

  STATUL ROMÂN NE-A DAT O LECȚIE!!!!
  DRAGI ROMÂNI AVETI SINGURI GRIJĂ DE VOI SI DE FAMILIILE VOASTRE!
  PLATITI-VA TAXELE SI NU AȘTEPTAȚI NIMIC IN SCHIMB PENTRU CA VETI FI DEZAMAGITI!!!

 3. Neglijenta ? Aproape ca imi dau lacrimile ! Haita psdalge are incontinuare avocat !!