G4Media.ro

Avocat: Gheorghe Dincă nu doreşte să iasă din arest; regretă că fetele…

Avocat: Gheorghe Dincă nu doreşte să iasă din arest; regretă că fetele nu sunt în viaţă/ Nu dorește să iasă din arest, fiind supărat chiar şi pe el pentru ceea ce a făcut

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, nu vrea să fie eliberat din arest şi regretă că fetele nu sunt în viaţă, a declarat marţi avocatul acestuia, Claudiu Lascoschi, transmite Agerpres.

Avocatul s-a prezentat la sediul DIICOT, în condiţiile în care este posibil ca Gheorghe Dincă să fie scos din arest şi dus marţi la audieri.

„Gheorghe Dincă consideră că nu ar putea fi pus în libertate. El se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El urmăreşte o pedeapsă mai mică (…) Până la momentul în care va fi condamnat, nu se pune problema să iasă din arest. Nu doreşte aşa ceva şi nu a dorit niciodată. Nu ştiu dacă se teme de reacţia societăţii, însă asumându-şi ceea ce a făcut, conştientizând acum că este foarte grav, fiind supărat chiar şi pe el pentru ceea ce a făcut şi regretă, pentru că el ar fi vrut ca fetele să fie în viaţă, din câte am observat eu (…) Regretă că fetele nu sunt în viaţă, de fapt acesta este regretul lui (…) El aşteaptă de vreo două luni să fie trimis în judecată.”, a spus avocatul.

Avocatul mai spus că nu ştie dacă Gheorghe Dincă a depus o cerere de reaudiere la DIICOT, în care ar susţine nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

La sediul DIICOT a venit şi mama Luizei Melencu, dar şi Alexandru Cumpănaşu.

Avocata familiei Melencu a declarat însă că DIICOT a refuzat să înregistreze cererea lui Dincă de a fi reaudiat de procurori.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Bogdan Dănescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Poate are decența sa facă acolo in arest o autocombustie ca să nu mai auzim de numele lui si sa nu îi mai vedem nici mutra de om al peșterii!

  2. Suparat??? Fmm de caracalean imputit lovite-ar cancerul de bosorog muist

  3. Daaaaaaaa, sunt sigur că e negru de supărare, nu mai poate, săracul…

  4. suparat chiar si pe el?!? pe cine mai e suparat? :))

  5. Când arestul e mai sigur ca libertatea, înseamnă în primul rând că ai complici care nu te-au uitat și știi exact la ce riscuri te expune aversiunea societății.
    Așa că, nea gheo, îți meriți soarta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.