G4Media.ro

Averi nejustificate de sute de mii de euro semnalate de ANI în…

Averi nejustificate de sute de mii de euro semnalate de ANI în cazul unui ofiţer din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie din MAI şi al unui funcţionar din cadrul CJ Vâlcea

Conform ANI, a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 189.000 Lei şi  282.762,2 Euro între averea şi veniturile realizate de către Mădălina Maria Anghel, ofiţer în cadrul M.A.I. – Direcţia Generală Anticorupţie, împreună cu familia, în perioada exercitării funcţiei publice, informează News.ro.

„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către ANGHEL MĂDĂLINA-MARIA”, precizează instituţia.

De asemenea, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 507.723 Lei (aprox. 114.499 Euro) între averea dobândită împreună cu familia şi veniturile realizate de către PETRESCU ADRIANA, pe perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, în vederea începerii acţiunii de control în acest caz.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. ala nu e mai corupt ca restul din mai; e vorba de o executie ‘interna’, ca intre mafioti.

 2. ANI ca se preface ca cercetează cazul averii lirei savonea, stăpâna de la justiție, din noiembrie 2019. Ar trebui să aflăm si noi daca savonea are meleoanele / mormanele de euro de la vantu sov ca prea multe lucruri necurate se vorbesc a fi fost făcute de ea. Dar ANI tace tace tace cu nesimtire

 3. NIMENI SE ATINGE DE MAI. EI SUNT PROTEJATI DE INTERLOPI

 4. ANI?!?
  Astia cine sunt?!?
  Aaaaa aia.
  Au primit băieții o comandă, așa firavă?!?
  In toți ani ăști de somn la ANI s-au luat salarii?!?
  Pe ei cine ii pune sa dea înapoi, banii nejustificat încasați?

 5. Eh, cine se mai deranjează în RO de o sută-două de mii, fie ei și de euro…?