G4Media.ro

Auxiliarele școlare, cumpărate de Ministerul Educației la licitațiile de manuale – promisiunea…

Auxiliarele școlare, cumpărate de Ministerul Educației la licitațiile de manuale – promisiunea Monicăi Anisie pentru un alt mandat. Federația părinților: Familiile plătesc 50 de milioane de euro, anual, pe caiete de lucru

Auxiliarele școlare ar putea fi cumpărate de Ministerul Educației, în cadrul licitațiilor prin care instituția achiziționează manualele pentru elevi. Anunțul a fost făcut de ministrul interimar al Educației, Monica Anisie, care a spus la audierile din Parlament pentru învestirea Guvernului Orban II că grupurile de lucru ale Ministerului lucrează zilele acestea la “un pachet educațional pentru copii – care să conțină manualul, ghidul profesorului și caietul de lucru”. Federația părinților cere de 3 ani ca auxiliarele să facă parte dintr-un pachet educațional cumpărat de Minister, declară astăzi Iulian Cristache.

Monica Anisie, ministrul interimar al Educației, a declarat marți, la audierile din Parlament, că specialiștii din grupurile de lucru ale Ministerului lucrează în prezent la “un pachet educațional pentru copii – care să conțină manualul, ghidul profesorului și caietul de lucru. Mi se pare corect să aibă la dispoziție atât profesorul ghidul profesorului, cât și elevul caietul și manualul”.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pamflet
    Pesedista asta de anisie chiar nu se mai satura?
    Nuvand editurile partidului destule carti si le cumpara ea pe banii nostri?
    Asa ceva nici abramburica n-a facut

  2. Care din marile edituri sponsorizeaza „proiectul” doamnei ministru? Chiar ne credeti prosti?
    Totul este pentru bani!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.