G4Media.ro

Autoritățile din Suceava caută eventuale depozite clandestine cu cereale din Ucraina /…

Sursa foto: Genya SAVILOV / AFP

Autoritățile din Suceava caută eventuale depozite clandestine cu cereale din Ucraina / Gheorghe Flutur: ”Nu aș vrea să apară niște știri de senzație mai târziu. Eu vă pun o întrebare astăzi. Nu am informații, dar există această temere”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat, astăzi, conducerii Autorității Teritoriale de Ordine Publică să facă demersuri pentru a se verifica existența unor eventuale depozite clandestine de cereale din Ucraina pe teritoriul județului, relatează Suceava News.

„Nu aș vrea să apară niște știri de senzație mai târziu. Eu vă pun o întrebare astăzi. Nu am informații, dar există această temere, această poveste a unor tiruri care intră prin frontieră și se descarcă până la Marea Neagră pe undeva pe teritoriul României. Să vedem dacă este verificată trasabilitatea cerealelor. Dacă sunt depozite clandestine și să nu ne trezim cu trafic de cereale care pun într-o situație dificilă pe producătorii noștri autohtoni”, a precizat Gheorghe Flutur.

El a spus că vecinii ucraineni trebuie să fie ajutați, ”dar nici nu putem încuraja comerțul clandestin de cereale”, a explicat el.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. graul ucrainian sta bine mersi in silozurile romanesti si nu are nicio treaba cu contrabanda , acceasi care tipau acum cateva zile sa se interzica importurile si-au facut plinul si acum vor sa creasca pretul.Unii or sunt naivi ori ticalosi.