G4Media.ro

Autoritățile din SUA au mai găsit încă șase documente confidențiale în reședința…

Sursa foto: Flickr / White House Photo by Erin Scott

Autoritățile din SUA au mai găsit încă șase documente confidențiale în reședința soților Biden din Delaware: ”Au fost depozitate în locul greşit”, susține președintele american

Justiţia americană a găsit în această săptămână încă şase documente confidenţiale în reşedinţa familiei preşedintelui Biden din statul Delaware, a declarat într-un comunicat de presă avocatul personal al preşedintelui american, relatează duminică AFP, citată de Agerpres.ro.

„Departamentul de Justiţie a intrat în posesia unor documente (…) relevante pentru investigaţia sa, inclusiv şase elemente constând în documente” clasificate, în timpul unei percheziţii, vineri, în reşedinţa preşedintelui, a anunţat avocatul Bob Bauer.

Această nouă descoperire este făcută publică în timp ce alte documente, datând de când Joe Biden era vicepreşedinte în timpul mandatului Barack Obama (2009-2017), au fost descoperite din noiembrie atât la locuinţa familiei sale din Wilmington (Delaware, est), cât şi la un centru de studii din Washington, unde democratul în vârsta de 80 de ani avea un birou.

Cazul este deosebit de penibil pentru preşedintele american, care intenţionează să se declare candidat la alegerile prezidenţiale din 2024.

În timpul unei călătorii în California în urma cu câteva zile, el a încercat să reducă la minimum agitaţia din jurul descoperirii acestor documente.

„Ascultaţi, am găsit nişte documente (…) care au fost depozitate în locul greşit, le-am predat imediat Arhivelor şi Departamentului de Justiţie”‘, a declarat preşedintele american în faţa jurnaliştilor care l-au chestionat pe acest subiect.

Fostul preşedinte Donald Trump, care s-a angajat deja într-o noua cursă pentru Casa Alba, este şi el cercetat pentru că a adus mai multe cutii cu documente oficiale în reşedinţa sa din Florida.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Bideu la pușcărie

  2. Hahahahahahaaaaaa!!!!!!!

  3. interesant ca G4media nu spune nimic despre scandalul urias legat de republicanul George Santos care a mintit absolut in tot ce a spus despre el ca sa fie ales: studii, loc de munca, origini, orientale se.xu.ala etc. A furat pana si banii adunati pentru operatia de cancer a catelului unui veteran. Cel mai grav e ca a fost finantat cu sute de mii de dolari de verisorul unui oligarh al lui Putler. Asa si-a asigurat Ruzzia suport peste tot in lume, cumparand partide extremiste, politicieni si indivizi santajabili pe care i-a ajutat ulterior sa ajunga la putere.

  4. Senilache a uitat pe unde le-a pus. Acești bolnavi care conduc lumea ….

    • Ar trebui sa fie o limita de varsta, cu siguranta. Si Trump, saracul, a spus la procesul de v i ol ca poza victimei e cea a fostei sotii de pe vremea aceea. Il lasa si pe asta mintile.

  5. Vaaai, ce-ai făcut Bobiță?