G4Media.ro

Autoritățile din Sevastopol vorbesc despre un miracol: o icoană a scăpat întreagă…

Sursa foto: Telegram / Ria Novosti

Autoritățile din Sevastopol vorbesc despre un miracol: o icoană a scăpat întreagă în urma atacului cu rachete asupra cartierului general al marinei rusești din Marea Neagră / Icoana înfățișează un comandant naval rus canonizat

Guvernatorul orașului Sevastopol, Mihail Razvozhaev, susține că s-a produs un miracol după ce ucrainenii au atacat cu rachete cartierul general al marinei rusești din Marea Neagră.

O icoană din lemn a comandantului naval rus canonizat Fiodor Ushakov a supraviețuit în mod miraculos, a relatat guvernatorul Mihail Razvozhaev pe canalul său Telegram, relatează Ria Novosti.

„După cum știți, Fyodor Ushakov nu a pierdut nicio bătălie. Secole mai târziu, amiralul invincibil continuă să apere Sevastopolul și dă încredere într-o nouă victorie. Această icoană cu figura unui sfânt este de la sediul Flotei Mării Negre. Cu o zi înainte, părintele Serghie mi-a scris că ramade lemn a fost ars în totalitate, iar imaginea sfântului a supraviețuit și nu a fost atinsă de foc după atacul Forțelor Armate ucrainene. Un adevărat miracol”, a scris el.

Fiodor Fiodorovich Ushakov a fost un comandant și amiral rusesc din secolul al XVIII-lea, fiind cunoscut pentru faptul că a câștigat fiecare bătălie la care a participat ca amiral al flotei ruse și este considerat unul dintre cei mai capabili comandanți navali ai Rusiei din toate timpurile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Eh, acum mai pot canoniza vreo 9

  2. Hazard, nimic mai mult.