G4Media.ro

Autoritățile din Sevastopol detonează sediul central al Flotei ruse de la Marea…

Sursa foto: Captură video - Twitter / @LXSummer1

Autoritățile din Sevastopol detonează sediul central al Flotei ruse de la Marea Neagră, după ce a fost lovit într-un atac ucrainean cu rachete

Locuitorilor din Sevastopol li s-a spus „să nu se îngrijoreze” dacă aud zgomote provenind din centrul orașului în urma atacului ucrainean din weekend, transmite Sky News.

Mihail Razvozhaev, guvernatorul Sevastopolului, a precizat că „sunetul strident” care ar putea fi auzit astăzi este rezultatul unei „detonări controlate” a structurilor de la sediul central al Flotei Mării Negre, a declarat acesta pe aplicația de mesagerie Telegram.

Într-o postare ulterioară, Razvozhaev a precizat că următoarea detonare controlată pentru a prăbuși structurile de urgență din clădirea Flotei Mării Negre va fi efectuată la ora 11.25.

„Lucrările vor continua până aproximativ la ora 14.00. Dacă auziți zgomote puternice, nu vă faceți griji. Situația este sub control”.

Ucraina a lansat sâmbătă un alt atac cu rachete asupra orașului Sevastopol din Peninsula Crimeea ocupată, la o zi după un atac asupra sediului Flotei ruse a Mării Negre, în urma căruia un militar a dispărut, iar clădirea principală a rămas în flăcări.

Orașul a fost pus sub alertă de raid aerian timp de aproximativ o oră după ce resturi de rachete interceptate au căzut lângă un dig, a declarat Razvozhayev. El a adăugat ulterior că un alt fragment de rachetă a căzut într-un parc din nordul Sevastopolului, ale cărui părți au trebuit să fie izolate. Traficul de feriboturi în zonă a fost, de asemenea, întrerupt și apoi reluat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...