G4Media.ro

AUR Prahova anunţă că a depus plângere la Poliţie, după apeluri telefonice…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

AUR Prahova anunţă că a depus plângere la Poliţie, după apeluri telefonice primite de alegători prin care erau îndemnaţi să nu voteze AUR, pentru că acest partid are ”blat cu PSD”

Filiala AUR Prahova anunţă, luni seară, că a depus plângere la Poliţie, după ce alegători din acest judeţ au primit ap luri telefonice prin care erau îndemnaţi să nu voteze AUR, pentru că acest partid ”ar fi implicat e într-un presupus blat cu PSD”. Oficialii AUR cataloghează apelurile drept ”un sabotaj mârşav” care ”a afectat integritatea şi demnitatea partidului şi a susţinătorilor săi”, transmite News.ro.

”Astăzi, 22 aprilie 2024, Alexandru Săraru, preşedintele AUR Prahova, a depus o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova în legătură cu un incident grav care a afectat integritatea şi demnitatea partidului nostru şi a susţinătorilor săi. Un număr semnificativ de membri AUR, precum şi simpatizanţi, au fost contactaţi telefonic de la un număr de telefon fix, identificat ca fiind 0377.900.833. Prin intermediul unui mesaj înregistrat, cei apelaţi au fost îndemnaţi să nu mai voteze AUR, susţinându-se că partidul nostru ar fi implicat într-un presupus blat cu PSD. Dorim să subliniem cu fermitate că aceste acuzaţii sunt complet false şi nefondate”, informează AUR Prahova într-un comunicat dat publicităţii lui seară.

Zeci de alegători din Prahova au primit astfel de apeluri telefonice în ultimele zile.

Preşedintele filialei AUR Prahova a precizat că formaţiunea pe care o reprezintă ”nu are nicio alianţă, înţelegere sau colaborare cu PSD sau cu oricare alt partid politic” şi cataloghează ”incidentul” drept ”un sabotaj ordinar şi mârşav împotriva ascensiunii AUR” şi un ”atac vicios”.

”Ne exprimăm încrederea că IPJ Prahova va desfăşura o anchetă riguroasă şi va identifica rapid şi eficient persoanele responsabile de această acţiune condamnabilă”, declară Săraru, citat în comunicatul formaţiunii politice.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Au blat cu Rusia, nu doar cu PSD.