G4Media.ro

AUR: Partidul – Stat PNL PSD vrea să plătească o poliță pentru…

Sursa Foto: Facebook/ Ciprian Titi Stoica

AUR: Partidul – Stat PNL PSD vrea să plătească o poliță pentru demascarea tentativei de mituire a deputatului Ciprian Titi Stoica / PSD ar fi cerut schimbarea lui din poziția de membru al Comisiei Juridice

AUR acuză PSD că a cerut schimbarea nominalizării deputatului Ciprian Titi Stoica din funcția de membru al Comisiei Juridice  și susține că în acest fel ”partidul-stat” PNL PSD vrea să plătească o poliță pentru demascarea tentativei de mituire a deputatului Ciprian Titi Stoica”.

”Alianța pentru Unirea Românilor susține în mod necondiționat nominalizarea deputatului Ciprian Titi Stoica în funcția de membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaților, în ciuda refuzului anunțat de liderul PSD din Cameră, Alfred Simonis. Într-un gest fără precedent, social-democratul a cerut schimbarea nominalizării lui Ciprian Titi Stoica și a anunțat că PSD nu va vota instalarea acestuia în Comisia Juridică”, se arată într-un comunicat transmis G4Media.ro.

Potrivit AUR, Ciprian Titi Stoica este deputatul AUR care a demascat o tentativă de mituire. Deputatul PNL Cosmin Șandru ar fi încercat să îl mituiască pentru un vot favorabil guvernului condus de Florin Cîțu, amenințat la vremea respectivă cu moțiunea de cenzură. În ciuda mai multor favoruri propuse de liberalul Sandru, Ciprian Titi Stoica a demascat încercarea de cumpărare a votului și a făcut o plângere la DNA.

”Gestul nejustificat și abuziv făcut astăzi de Alfred Simonis ne întărește convingerea că alianța de nezdruncinat dintre PNL și PSD își ocrotește membrii fideli indiferent de faptele reprobabile comise de aceștia și dincolo de ideologia politică. Alianța pentru Unirea Românilor rămâne fidelă valorilor sale și nu cedează în fața tentativelor tot mai agresive de intimidare la care este supusă din partea partidului – stat PNL PSD”, se mai arată în comunicatul AUR.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. Taci mă, naibii.
  Eu n-am mai văzut așa ceva.
  Cel mai patriot partid român PRORUSNAC.

 2. A început „circul”declaratiilor și știm noi de ce. Mamă,ce politicieni „grei”sunt oamenii ăstia.Vă dă la televizor,asa-i?Să vadă UE că si la noi e democratie?! Ca sa va credem,vrem sa-i vedem pe papusarii vostri cum se ceartă si cum îndreaptă legile anticoruptie si baga marfa proaspata la DNA!
  Dar pe voi nu vă revoltă stergea din lege a avertizorului ANONIM de integritate? Sau nu aveti voie nici măcar să vă ganditi la asa ceva!?Nici măcar disperata Șoșoacă,chiar dacă,formal,nu mai este în co…,pardon,in partidul vostru!?

 3. „Opozitia” AUR in fata monstruoasei coalitii s-a manifestat doar prin votarea cot la cot cu mafiotii PSD, PNL si UDMR a tuturor legilor ticaloase, inclusiv de pastrare a pensiilor speciale! 😀
  AUR e „filiala” extremista a PSD!