G4Media.ro

AUR îi cere lui Florin Cîțu să retragă de pe ordinea de…

AUR îi cere lui Florin Cîțu să retragă de pe ordinea de zi proiectul de ordonanţă de urgenţă privind PNDL 3

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat, vineri, Guvernului Cîţu să retragă proiectul de ordonanţă de urgenţă privind PNDL 3 de pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern şi să îl transforme în proiect de lege, pentru a putea fi formulate amendamente în Parlament.

 • „Ideea de a aloca bani pentru dezvoltarea comunităţilor locale e bună, însă este nevoie de garanţii. Trebuie să limităm cota financiară din obiectivul final la 3-5% pentru documentaţie, întrucât s-a furat mult în trecut pe studii de prefezabilitate şi fezabilitate. De asemenea, proiectele ar trebui să fie în concordanţă cu nevoile reale ale comunităţilor, şi nu făcute doar pentru a bifa ceva. Nu în ultimul rând, un asemenea program ar trebui să urmeze şi să fie complementar cu PNRR”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, citat de un comunicat de presă.

Deputatul George Simion, celălalt copreşedinte AUR, susţine că banii trebuie să servească toţi românii.

 • „Avem nevoie de dezvoltare rurală şi programele guvernamentale în acest sens trebuie finanţate serios. Dar felul în care Florin Cîţu insistă acum pe acest PNDL 3 arată doar disperare politică pentru a acapara şefia PNL. Banii românilor trebuie să servească toţi românii, inclusiv pe cei din satele unde nu sunt primari liberali”, a subliniat deputatul George Simion.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ Alianța pentru Unirea Românilor – AUR

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Nimeni nu poate comunica cu Dark Side

 2. Asteptam reprezentatii curcubeiilor sa iasa din nou, orchestrati de actorasii si cantaretii de poeme pe o vodca si o liniuta.Oricare partid ar fi la putere ar da acesti bani pentru dezvoltare…Pana se scarpina Bruxe zona rurala ramane in lumea a 3 .

  • N-ai inteles nimic. Vrem registrul numit ROGOP pentru toate achizitiile facute prin PNDL sau Saligny.
   Se numeste Transparenta … ceea ce vrem.
   Cei de la RAR, CNAIR nu au o problema sa publice acel document

  • Bai nenica…stiu ca probabil o sa profiti de acei bani si de asta sustii furtul asta.
   Nu zice nimeni ca acei bani sa nu se duca in dezvoltarea rurala…insa nu asa…noi oameni normali dorim garantii puse in lege ca un bec nu va mai costa 2000€,ca nu se mai construiesc baze sportive in panta,ca un metru de intinsa banda delimitatoare nu va mai costa 100 lei,ca nu se mai toarna asfalt direct pe iarba…adica dorim ca acei bani sa nu se poata fura…o chestie de bun simt pana la urma.
   Vizavi de comportamentul lui catu si o parte din pnl…va aduce-ti aminte de „alta intrebare”…diferenta acum este ca astia ne considera si prosti.
   Dar orice sut in c.r un pas in fata…data viitoare poate iesim mai multi sa votam

 3. si daca se poate, sa pastreze baniii pentru clientela voastra nu!

  Doar nu va imaginati ca romanii sunt asa de prosti (desii, nu as depinde de asta) incat sa nu realizeze ca cine a investit in voi, in manipularea voastra (muntii aia de bani bagati in toolurile care va creaza boot-urile pe facebook pentru manipulare) nu trebuiesc rasplatiti dupa ce luati puterea cu sinecuri la stat si afaceri din banii publici …

 4. De aurolaci.

 5. si daca se poate, sa pastreze baniii pentru clientela voastra nu!

  Doar nu va imaginati ca romanii sunt asa de prosti (desii, nu as depinde de asta) incat sa nu realizeze ca cine a investit in voi, in manipularea voastra (muntii aia de bani bagati in toolurile care va creaza boot-urile pe facebook pentru manipulare) nu trebuiesc rasplatiti dupa ce luati puterea cu sinecuri la stat si afaceri din banii publici …