G4Media.ro

Au fost reluate căutările ucraineanului rătăcit în Munții Maramureșului / Ieri a…

Sursa Foto: Salvamont

Au fost reluate căutările ucraineanului rătăcit în Munții Maramureșului / Ieri a fost recuperat din zona montană trupul ucraineanului găsit decedat de un localnic

Căutările cetățeanului ucrainean rătăcit în Munții Maramureșului au fost reluate joi dimineață, nunță Agenția de presă Rador.

O echipă formatã din trei polițiști de frontieră împreună cu salvatori montani a pornit într-o nouă misiune de căutare terestrã în Munții Maramureșului.

În plus, un elicopter al Inspectoratului General de Aviație survolează zona. Ieri a fost recuperat din zona montană trupul ucraineanului găsit decedat de un localnic. Avea aproape 22 de ani și era din zona Ternopil.

Vă reamintim, în 24 decembrie, șase cetățeni ucraineni au trecut granița din Ucraina în România, pe direcția Vârfului Pop Ivan. Dintre aceștia, patru au fost găsiți în viață, unul decedat iar al șaselea încă este căutat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ze.le.a a transmis: Opriti toate cautarile, dezertorii asta primesc!!!
    O moarte ….” dulce” si „calda”!!!

  2. al naibii cu gramatica la g4 media. deci, un localnic l-a decedat pe ucrainean. nici topica in propozitie nu e tocmai ok, mai ales ca lipsesc virgulele. propozitia logica ar fi fost: ieri a fost recuperat din zona montana, de un localnic, trupul ucraineanului gasit decedat. Nu e mai logic asa?