G4Media.ro

Atalanta, nuova generazione! Spitalul din Bergamo a prezentat nou-născuții veniți pe lume…

Sursa foto: Facebook

Atalanta, nuova generazione! Spitalul din Bergamo a prezentat nou-născuții veniți pe lume în noaptea în care Atalanta a câștigat Europea League / ”Lipsesc 3, să facem de-o echipă”

Spitalul din Bergamo, alături de structura socio-medicală din provincie a publicat pe pagina de Facebook, vineri, mai multe fotografii cu cei 8 copii care au venit pe lume în noaptea în care Atalanta a câștigat Europea League, 3-0 împotriva echipei germane Bayern Leverkusen.

Sursa foto: Facebook

”La noi se sărbătorește mereu Atalanta Bergamasca Calcio, dar astăzi și mai mult”, se precizează în mesaj.

S-au strâns peste 200 de mesaje.

”Noi, bergamascii, suntem oameni serioși și de încredere, dar suntem serioși și când facem lucruri nebunești! Întotdeauna lucrăm bine și cu seriozitate. Mândri că suntem din Bergamo!”, a scris cineva. ”Încă 3 pentru a face o echipă!”, a completat altcineva.

Sursa foto: Facebook

”Felicitări personalului!!! …la numărul de nașteri, aș spune că timpul petrecut pentru a vedea jocul a fost scurt, dar cu siguranță rezultatul este spectaculos”, a remarcat o altă persoană.

Este pentru prima dată când Atalanta câștigă un trofeu European și una din rarele jocuri când într-o finală europeană un jucător marchează trei goluri, așa cum a făcut-o Lookman, în finala de săptămâna trecută.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...