G4Media.ro

Asztalos, CNCD: Aș introduce educație sexuală în școală. În 2018, o mamă…

Foto: Asociatia Accept

Asztalos, CNCD: Aș introduce educație sexuală în școală. În 2018, o mamă avea 6 copii până la vârsta de 18 ani, iar 10% dintre copiii născuți în acel an erau din mame minore

”Aș introduce o formă de educație sexuală în școală, pentru că am solicitat de la Institutul Național de Statistică niște date și noi în anul 2018 am avut 18.000 de copii născuți de minore. Ceea ce înseamnă aproape 10% din copiii născuți în România în anul 2018. Am avut 674 de mame care au născut sub 15 ani. Și avem o mamă care are șase copii până la 18 ani”. Declarațiile au fost făcute de președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, miercuri seara la Realitatea TV. Oficialul a prezentat datele în contextul în care instituția pe care o conduce (colegiul director cu 7 voturi) l-a amendat pe primarul din Târgu Mureș cu 10.000 de lei pentru „discurs incitator la ură”.

Asztalos Csaba a mai precizat că „nu este un element etnic aici, am o problemă de educație. Și dacă alții sunt pudici, haide să nu numim educație sexuală, să realizăm o educație în care să explicăm consecințele faptelor omului”.

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. 6 copii = 6 alocații.
  La e18 ani are salar bun .
  Si mai produce!
  Prostia se reproduce.
  Aici factorul de multiplicare a 6.
  Dublarea alocațiilor an de an va spori natalitatea in Ro.
  Factor de multiplicare 4 .
  Puradei.
  Nemții trebuie sa ia exemplu!

 2. Da, așa este, e o problema de educație. Educație p care nu au făcut-o părinții acasă, educație pe care nu o fac nici profesorii la școala. Problema insa nu va fii rezolvată prin introducerea orelor de educație sexuală. Minora data drept exemplu negativ care la 18 ani are deja 6 copii probabil este analfabeta și în mod sigur a fost măritată chiar de părinții ei de la fragedă vârstă de 11-12 ani, când a început să procreeze, cam un copil pe an. Ce credeți? 0 impact al acestei masuri in rândurile celor săraci, a căror principala sursa de venit sunt ajutoarele sociale și alocațiile copiilor!

  • „nu este un element etnic aici, am o problemă de educație”
   Da, lipsa totala a oricarei forme de educatie….si daca e sa nu fim pudici (altii sunt) aceasta lipsa de educatie se regaseste in proportie de 99% la etnia tiganeasca din Romania.

  • Eee,cum e cu „nazistul” de Florea?

  • @Marius: Educatie care este obligatorie si gratuita in Romania. Platim profesori pentru ea. La fel cum platim personal specializat in protectia copiilor – faimoasele DGASPC, de unde isi recruteaza PSD secretarele. Deci statul roman are legile si institutiile necesare pentru a preveni aceste probleme. Si totusi, dam vina pe etnie. De ce? Practic, recunoastem ca tiganii sunt discriminati de sistemul de protectie a copilului. Ar fi suficienta o singura generatie educata pentru a scapa de aceste probleme. O singura generatie. Daca incepeam in 2000, pana acum problema era rezolvata! Nu numai atat, dar in loc de sute de mii de „asistati” am fi avut tot atatia salariati care contribuie la economia tarii.

 3. ceea ce demonstreaza ca dorin florea are dreptate. nu lipsa educatiei sexuale in scoli ii face pe tigani sa faca cate 6-10 copii, ci dorinta de a face bani stand degeaba, fara loc de munca etc. daca plata alocatiei ar fi conditionata de prezenta la scoala, da, as fi de acord cu alocatiile universale, dar atat timp cat dai alocatii fara conditii, risti sa ai o mare problema peste 20 de ani, prin schimbarea echilibrului demografic si prin cresterea criminalitatii, exact la etnia pe care te feresti sa o denumesti din cauza legilor proaste antidiscriminare.

 4. Se pare ca nu o sa ne mai plangem de scaderea populatiei.
  Cine stie poate se va inventa ceva si femeile doritoare pot fata gemeni sau tripleti. Astfel o femeie la 30 de ani poate avea 20-30 de copii in parte minori- buni si de export

 5. @Ăsta dacă este politician între educația civică și educația sexuală nu face diferențieri, ?

 6. In <2000 in liceu am facut educatie sexuala (posibil ca nu toate liceele au avut-o in programa… Multi indoctrinati tampiti erau si inca sunt in scoli).

  Si-a bagat coada vreun politician sau reprezentant al bisericii de au scos-o ca sa fie siguri ca urmatoarele generatii le sunt slugile lor?

  Educatie sexuala, educatie civica, consiliere psihologica, ar trebui sa fie printre materiile importante si sa fie si obligatorii in cadrul Bacalaureatului.

  Asa ciuma rosie si borax nu ar mai putea controla urmatoarea generatie.

 7. Să introducem educația sexuală în școli și să-i învățăm pe toți să fie homosexuali, lesbiene și transgenderi. În așa fel nu se vor mai face copii, nu se vor mai plăti alocații (economie la buget) și nici nu vom mai avea discuții despre testele PISA pentru că nu va mai fi cine să le dea.

  Roboții și AI vor face toată munca, cum visează niște inocenți. Dacă mai e nevoie de oameni să-i șteargă la fund pe homosexualii bătrâni care n-au murit de vreo boală venerică și nici nu s-au sinucis, atunci putem oricând primi niște „migranți climatici” din Africa.

  P.S. Și ca să rămână UDMR cu 6% pe vecie în parlament, vom aloca o cotă de africani și pentru Har-Cov, cu manuale în limba maghiară, cursuri de făcut gulaș, cu tot ce e necesar. Sau în secuime să colonizăm emigranți din Asia Centrală? Să nu zică cineva că suntem rasiști și facem diferențe.

 8. Asta e tzara din ’83. O curva smechera n-am avut de atunci (nu vorbesc de Elena Ceasescu, celelalte 2 elene u+b excluzandu-se de la sine).

 9. Ce treaba are cu asta șeful CNCD? El trebuie să susțină minoritățile, nediscriminarea etc.. sau de fapt niste minorități, știm noi care, îl împing de la spate să promoveze educația sexuală, pt ale promova propria agendă? Zic și eu, evident că nu e așa 😁