G4Media.ro

Asociația Școlilor Particulare îi cere noului prefect al Bucureștiului, Traian Berbeceanu, să…

Asociația Școlilor Particulare îi cere noului prefect al Bucureștiului, Traian Berbeceanu, să redeschidă școlile și grădinițele

Asociația Școlilor Particulare îi cere noului prefect al Bucureștiului, Traian Berbeceanu, să convoace urgent o ședința a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență “în care să se reconsidere decizia de a suspenda cursurile școlare în unitățile de învățământ de stat și particulare de pe raza Municipiului București”.

Școlile particulare susțin că incidența cazurilor de îmbolnăvire a elevilor pe durata frecventării cursurilor față în față este una foarte redusă, fapt care certifică respectarea și implementarea cu succes în unitățile de învățământ a regulilor și normelor igienico-sanitare impuse de contextul epidemiologic.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Deschideți toate școlile de stat, alea cu 30 de elevi pe clasa, ca pe Noi la particular nu ne afectează, ca noi avem doar 15 max 20. Ne doare în cot de ce se intampla la stat, noua sa ne fie bine..

 2. Serios?
  Ia mai sapati prin marile licee din Bucuresti, o sa vedeti ca sunt si profesori bolnavi, internati in spital, s-au imbolnavit la vreo 3-4 zile dupa intrarea in Scenariul Rosu. Plus copii bolnavi.
  ii doare fix in paispe pe particulari de soarta scolilor de stat, sa fim seriosi.
  Ei vor sa deschida din multe alte ratiuni.

 3. Profesorii de la scolile de stat ar trebuie sa se organizeze sa ceara acelasi lucru.
  Sa explice Ministerului de ce este invatarea trebuie sa se faca in mediul care este destinat pentru invatare si prin interactiune pe viu. Psiho-pedagogii sa ajute aici, sa nu stea pasivi.

  • Epistemologic vorbind, vorbesti numai prostii. Pe asta cu psiho-pedagogii ai inovat-o azi-noapte?

  • @ Ion…
   comentariul tau era o gluma nu!?
   ai uitat sa pui… zamburicii 🙂

 4. Gradinitele si precum si scolile cu clasele 0-IV ar trebui redeschise. Cei mai mari de clasa a 4-a pot sa faca scoala online. Cei mari se descurca si singur. Problema e la cei mici. Criza nu o sa treaca sau nu se va reduce pana cel putin de Pasti. Sau sa faca macar sistem hibrid.

  • Dar… daca copilul tau din clasa 0-iV, se imbolnaveste… daca cei din familie… se infecteaza si ei… daca… apar complicatii si doamne fereste…
   Nu mai bine stau copii si cei ai lor in siguranta 1-2 luni?

 5. Bogatii sunt turbati. Ei nu facusera copii ca sa ii aiba pe acasa, ii aveau mai mult de accesoriu. Imaginati-va ca Clatita chiar trebuia sa isi ingrijeasca cei 4 copii. Cand mai facea powerpointuri la Egis si postari FB de la Brusel?

  Scolile private, la randu-le sunt tulburate. Rolul lor nu e sa educe, e sa smantaneasca bogatii. Ce zoom, oaie, ce teme acasa? Nu se mai fac bani daca nu isi indeplinesc misiunea nr. 1, cea de gradinita pentru beizadele.

  • Cred ca ai dreptate, Julien.
   Problema e ca ii doare in cot de cei multi… cei din scolile „normale”…
   sper ca nu va fi la fel pentru guvernanti nostrii… si nu ii incurca prea mult in planurile lor privind alegerile parlamentare…
   Dar, nu prea as baga mana in foc ca nu vor venii cu studiile prin care se dovedeste ca… scoala fata in fata nu are o influenta negativa privind evolutia cazurilor de infectare…
   Au facut deja si din astea!
   Nu au luat in calcul cum ajung copii cu parintii lor la scoala, care este situatia cand „predau si preiau” copilul de la scoala, etc.

  • La inceputul pandemiei, niste australieni publicasera niste masuratori, conform carora copiii nu fac de loc covid. In vremea aceea (aprilie?), nu era covid in Australia cat sa masori ceva serios.

   Articolele publicate azi sunt cernute de cenzura. Greu sa mai crezi ceva despre orice interventie cu miza economica si politica.

  • Wow toată fobia de oameni cu bani te face sa pari super coerent și deloc ofticat de propriile tale limitări. Sa zici ca oamenii fac copii de accesoriu e cel puțin crud, daca nu complet inuman.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.