G4Media.ro

Asociația lui Cumpănașu și Academia de Poliție îi învață „etică, integritate și…

Asociația lui Cumpănașu și Academia de Poliție îi învață „etică, integritate și anticorupție” pe angajații din Ministerul Educației, într-un proiect de 4,8 milioane lei / Ministrul Cîmpeanu: Este semnat în 2018. Am solicitat o analiză cu privire la cât de adecvat este parteneriatul

Asociația pentru Implementarea Democrației, a lui Alexandru Cumpănașu și Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” predau lecții de „etică, integritate și anticorupție” la mese rotunde, ateliere și seminarii funcționarilor din Ministerul Educației într-un proiect cu fonduri europene în valoare de 4,8 milioane de lei, potrivit listei publicate de Ministerul Educației, cu proiecte în derulare, în care instituția este beneficiar sau partener. Într-un răspuns pentru Edupedu.ro, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că este în curs de derulare o analiză solicitată „pe baza unor “semne de întrebare” cu privire la cât de adecvat este parteneriatul” semnat în martie 2018.

Este vorba despre proiectul „Dezvoltarea de reglementări instituționale privind etica, integritatea și anticorupția în sistemul de educație” – derulat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020 în valoare de 4.892.870,30 lei, din care 3.716.880 lei din buget al Ministerului Educației.

Conform descrierii din listă, obiectivul programului este „creșterea capacității instituționale a MEC de aplicare a normelor, mecanismelor și procedurilor în materie de etică, integritate și anticorupție la nivelul activității sale manageriale și administrative, în concordanță cu SCAP. Acesta corespunde Obiectivului specific 2.2 – Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul autorităților și instituțiilor publice, conform ghidului solicitantului pentru Cererea de proiecte CP 11/2018 din cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 -2020 (POCA).

Instituțiile care derulează proiectul sunt Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza (APAIC), și Asociația pentru Implementarea Democrației (AID). Citește articolul integral pe Edupedu.ro Foto: Facebook.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Impostorul asta de Cumpanasu parca e la stafeta, il cedeaza PSD, il preia PNL si invers. Iar banii sifonati de mafiotul asta vin de la noi toti, nici de la PSD, nici de la PNL…

 2. Imi amintesc ca la sfarsitul anului 2019, imediat dupa instalare, una din primele intalniri avute de ministrul tractorist Marcel Vela a fost cea cu distinsul domn Cumpanasu, cand, probabil, au fost puse la punct detaliile cooperarii dintre cei doi.

 3. Pesedistul Câmpeanu nu și-a dat seama până acum cât de ”adecvat” este un parteneriat cu Cumpănașu ? El vorbește despre integritate, etică și anticorupție ? Să râzi sau să plângi ?

  • Poate ați uitat, dar „pesedistul Câmpeanu” este același care a dat OUG pentru amnistierea plagiatorilor, drept cadou făcut amicului Ponta.
   Și n-am să înțeleg în ruptul capului cum reușește un personaj atât de abject precum Cumpănașu să se învârtă mereu pe lângă surse de bani de sifonat.

 4. Puneti in constitutie, care a furat o data sa fure in veci, e un drept pe care si l-a castigat.

 5. Academia de Politie …ce s-a intamplat cu rectorul- conducator de doctorate care instiga la omor, iar doctorandul implicat isi incepuse activitatea de incoltire a tintei ? Este invitat la discursul calificat al partenerului perpetuu de etica etc , dar emulul sau ?Are o pensie buna ?
  Ce sa se aleaga de cursanti, ce sa inteleaga ?O forma costisitoare fara fond si anti-fond.

 6. Cumparnasu s-a laudat ca este mason de rang inalt si nimeni nu va putea vreodata sa-l atinga cu ceva. Asta explica tupeul cu care acest individ mediocru, cu o banala diploma de bacalaureat, este indrumator de doctorat la SNSPA, obtine fara prea mari eforturi privilegii personale si sume consistente din banul public. Sifonar cu sort.

 7. 4,8 mil pt un ghid cu privire la declararea conflictelor de interese & respectarea achizitiilor publice …etc 🙂 asta-i burghezie 🙂

 8. BLA, BLA, BLA.

  VOI IMPARTITI, NU-I ASA ?

 9. Sugativa asta de impostor este tinut in brate si de PNL.
  USR nu zice nimic , semn ca si ei au de tras ceva spagi de pe urma acestui sifonator de bani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.