G4Media.ro

Asociația Elevilor din București acuză Primăria că nu îi permite să intre…

Asociația Elevilor din București acuză Primăria că nu îi permite să intre în ședința Consiliului General unde se discută tăierea bugetului pentru educație

Elevii din București acuză Primăria că nu îl lasă pe vicepreședintele Asociației Elevilor din Bucureşti și Ilfov să participe la ședința Consiliului General unde se discută inclusiv tăierea cu 21,9% a bugetului acordat educației. Contactat de Edupedu.ro, Alexandru Rădulescu, vicepreședintele Asociației, a declarat că a vorbit prin mesaje inclusiv cu președintele de ședință al Consiliului General, care “în momentul în care i-am spus numele și problema pe care vreau să vorbesc (…) nu mi-a mai răspuns”.

Reprezentantul elevilor a explicat că voia să le explice “aleșilor locali și administrației publice faptul că tăierea bugetului pentru educație nu se poate întâmpla, în condițiile în care, educația în România este subfinanțată, cât și aspecte legate de importanța infrastructurii în educație”.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pai normal ca nu va baga in seama copile. Partidul nu are nevoie de oameni educati. Are nevoie de oameni care abia isi scriu numele, care se uita la antene si se roaga la poza lui Sf. Liviu.

  2. Întrebaţi-vă părinţii de ce n-au votat în 2016.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.