G4Media.ro

Armele livrate de Germania vor ajunge în Ucraina ”în câteva ore” –…

Foto: pixabay.com

Armele livrate de Germania vor ajunge în Ucraina ”în câteva ore” – ministrul Apărării de la Berlin

Christine Lambrecht, ministrul german al Apărării, a anunțat luni că Germania a trimis deja luni spre Ucraina primul transport de armament, iar acesta va ajunge la destinație ”în câteva ore”, potrivit presei maghiare, care citează radioul german de stat.

Ea nu a dat detalii despre acest transport, dar a spus că va ajuta armata ucraineană să țină piept invaziei ruse.

Reamintim că guvernul german a luat duminică decizia istorică de a furniza arme Ucrainei, punând capăt unui tabu politic ce datează de la finalul celui de-Al Doilea Război Mondial. (Foto: pixabay.com)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. ce e cu poza aia ? nu suntem in 1940 :)))

  2. S-a urnit cam greu Germania, dar cand s-a pus pe treaba e eficienta !

  3. ca raspuns e probabil ca rusii sa dubleze pretul gazului pt germania

    • Așa se repară o eroare de calcul. Oligarhia putinistă e însă încremenită în proiect.

  4. Daca Rusia o sa fie data afara din Ucraina sint sanse ca europenii sa mai poata negocia pretul gazului cu rusii altfel vom plati cu totii un pret la gaz de o sa ne iasa pe nas ca o taxa de protectie platita mafiei doar ca sa nu se arate suparati. Europenii au nevoie de propria aparare cit mai repede. Eroismul ucrainenilor este dovada ca rusii pot fi tinuti la respect daca ai determinare sa te lupti si bineinteles daca ai cu ce. Inarmarea Ucrainei din timp poate ca ar fi fost de dorit insa inca nu este tirziu pentru ca daca Ucraina pica o sa vedem cum rind pe rind rusii or sa ocupe Moldova, Finlanda pe care au mai incercat sa o ocupe de multe ori in istorie si uneori le-a iesit apoi tarile baltice, Romania si cit mai mult pot pina cind forta bruta ii opreste. Confortul politicienilor si investitorilor vestici ce fac mari afaceri cu Rusia are sa fie deranjat insa sper ca acum s-au trezit si vor face ce era de facut inca din 2014 cind Rusia a invadat Crimea pentru ca Putin a profitat de politica strutului si acum culegem roadele!