G4Media.ro

Arhiepiscopul Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba Iulia, Gergely Kovács, infectat cu noul coronavirus.…

Arhiepiscopul Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba Iulia, Gergely Kovács, infectat cu noul coronavirus. A fost internat la secția de Infecțioase a Spitalului Județean Alba

Arhiepiscopul Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba Iulia, Gergely Kovács, primeşte îngrijire medicală la secția de Infecțioase a Spitalului Județean Alba, din cauza infecției cu noul coronavirus.

Arhiepiscopul a avut simptome de răceală și a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, a informat miercuri Arhidieceza Romano-Catolică de Alba Iulia.

Potrivit comunicatului dat publicității pe portalul catolic de știri din Transilvania, Romkat.ro, citat de Rador, arhiepiscopul a fost transportat la spital în seara zilei de 8 septembrie, din cauza unei indispoziții generale.

Arhiepiscopul a avut la început doar simptome de răceală şi a luat legătura imediat cu medicul său de familie. Până marți seara s-a autoizolat în camera sa pentru a nu periclita sănătatea celor din jurul său, precizează sursa citată.

Tratamentul pentru răceală nu a avut rezultatul așteptat, arhiepiscopul avea în continuare temperatură foarte mare, tuse seacă, dureri de cap și o indispoziție generală, iar marți a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Arhiepiscopul a cerut enoriașilor săi să se roage pentru sănătatea sa și să aibă grijă de ei și de sănătatea altora.

Gergely Kovács, în vârstă de 52 de ani, a fost numit anul trecut de Papa Francisc Arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia, ca urmaș al arhiepiscopului György Jakubinyi, care s-a pensionat.

Sursa foto: alba24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.