G4Media.ro

Arhiepiscopia Tomisului susține că a fost atacată cibernetic pe Facebook de un…

sursa foto: Captură video

Arhiepiscopia Tomisului susține că a fost atacată cibernetic pe Facebook de un cont numit US Media, dar a continuat să facă live-uri cu slujbele

Arhiepiscopia Tomisului susține că vineri a fost atacată cibernetic pe Facebook de un cont numit ”US Media”, care ar fi localizat în Vietnam și care ar fi preluat o parte din administrarea paginilor Arhiepiscopiei și Radio Dobrogea, care îi aparține. Cu toate acestea, Arhiepiscopia a continuat să facă live-uri cu slujbele religioase, atât vineri, cât și sâmbătă.

Arhiepiscopia a mai transmis că va face plângere la poliție și că a sesizat Facebook. ÎPS Teodosie și Arhiepiscopia sa se află în plin scandal cu Biserica Ortodoxă Română, după ce a insistat să fie ridicat la grad de mitropolit și a convocat preoții să protesteze pentru susținerea sa.

Teodosie va fi judecat în 29 februarie pentru indisciplină și presiune publică de către Sinodul BOR, forul suprem de conducere al Bisericii:

  • ”Pentru că ieri paginile de Facebook “Arhiepiscopia Tomisului” și “Radio Dobrogea” au fost supuse unui atac din partea unui cont “de afacere” intitulat “US Media”, cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație. Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către toți credincioșii care urmăresc materialele de pe cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției noastre care ar putea să îi prejudicieze în vreun fel. Respingem și vom reclama autorităților orice material care ar putea conține elemente neconforme cu specificul exclusiv religios și gratuit al paginilor noastre. Vom reveni cu informații”, a transmis sâmbătă Arhepiscopia Tomisului.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. mache, stii unde sa iti bagi slujbele?!…. Iuda! Incercare patetica de a te victimiza, mache!