G4Media.ro

Arafat: Nimeni nu poate să spună sută la sută că nu ajungem…

Arafat: Nimeni nu poate să spună sută la sută că nu ajungem la un nou lockdown, dar noi sperăm să nu se ajungă. Trebuie să înțelegem că toți avem un rol major, totul depinde de noi toți

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat, vineri, într-un interviu la RoHealthReview, că nimeni nu poate să spună sută la sută că în România nu se va ajunge la un nou lockdown și a subliniat că populația trebuie să înțeleagă că toți au un rol major.

Întrebat dacă se poate ajunge la un nou lockdown în România, Raed Arafat a declarat: „La acest moment nu s-a pus în discuție, dar totul depinde de noi. Împreună putem să prevenim o situație care să nu ne ducă spre măsuri drastice. Dar astfel de măsuri pot fi luate zonal. Trebuie să înțelegem că toți avem un rol major. (…) Nimeni nu poate să spună că sută la sută nu, dar noi sperăm să nu ajungem într-o asemenea situație”.

Raed Arafat a mai spus că în acest moment nu se poate spune care este impactul deschiderii școlilor asupra evoluției epidemiei, pentru că trebuie să treacă 14-20 de zile de la începerea anului școlar.

Secretarul de stat a precizat însă că este posibil să se închidă școli dacă apar focare în ele.

Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Domnu’ Arafat, cintati dom’-le la alta masa, sau mai bine nu mai cintati deloc.

    • Omul ti-a spus ca e posibil sa se intre din nou in carantina. E posibil. Nu poate sa-ti spuna ca da sau nu, pentru ca totul depinde de videochatista care refuza purtarea mastii si abonatii ei.
      Daca va continua cresterea numarului de cazuri, da, se va institui din nou carantina. Daca oamenii vor fi atenti si vor purta masca, iar cazurile vor incepe sa scada, nu se va institui carantina. Ce n-ai inteles de aici, „dom’-le”?

  2. Arahate, lasă vrajeala! Pun pariu pe ce vrei tu că, după alegerile parlamentare din decembrie, bagi carantină națională și blochezi, din nou, totul, ca-n primăvară!

  3. Werner a convocat CSAT-ul,Arafat ne face preludiul!!!Este clar lockdown după alegeri pentru că , deja crește cocoasa lui Tătaru!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.