G4Media.ro

Aproximativ 15.000 de spectatori, în a doua seară a festivalului Massif, care…

Sursa foto: Facebook BeMassif

Aproximativ 15.000 de spectatori, în a doua seară a festivalului Massif, care are loc în Poiana Braşov / Autorităţile precizează că nu au fost semnalate incidente de amploare

Peste 15.000 de persoane au participat la a doua seară a festivalului Massif, a cărui primă ediţie se desfăşoară în acest weekend în Poiana Braşov. Autorităţile transmit că nu au fost semnalate „incidente de amploare” în cadrul evenimentului, jandarmii identificând printre spectatori două persoane care aveau asupra lor droguri, dar şi patru persoane care au ridicat drone pentru folosirea cărora nu erau autorizate, relatează News.ro.

Conform organizatorilor, peste 15.000 de spectatori au luat parte la a doua zi a festivalului Massif, în Poiana Braşov. Numărul celor prezenţi la a doua zi a festivalului l-a depăşit pe cel din prima zi, când peste 10.000 de spectatori s-au aflat pe pârtiile din staţiune.

Sute de angajați ai structurilor din domeniul ordinii publice au fost mobilizaţi pentru a asigura desfăşurarea evenimentului fără incidente.

În a doua zi de festival, unii dintre participanţi au fost amendaţi pentru diverse abateri.

„Jandarmii Braşoveni au întocmit documentele premergătoare pentru două persoane care deţineau substanţe interzise, conform legii nr. 143 /2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Totodată, jandarmii au aplicat următoarele sancţiuni contravenţionale: cinci persoane au fost sancţionate conform Legii nr. 349/ 2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun; trei persoane a fost sancţionate contravenţional conform Legii nr. 61/ 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice; patru persoane au fost sancţionate conform H.G 643/2020 privind sistemele de aeronave fără pilot la bord şi operatorii de sisteme de aeronave fără pilot la bord”, se arată într-un comunicat al structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În plus, patru şoferi opriţi în trafic în zona staţiunii au fost depistaţi pozitiv la testul pentru droguri.

Festivalul continuă, duminică. Mijloacele de transport în comun circulă pe ruta Braşov – Poiana Braşov din 10 în 10 minute, în intervalul orar 08:00 – 01:00, pentru a facilita accesul la festival. Mijloacele de transport în comun care circulă pe ruta Râşnov (Poligon – parcarea de la Cetate) – Poiana Braşov pleacă din 20 în 20 de minute, de la 8:00 la 00:00.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...