G4Media.ro

Aproximativ 1.000 de animale au murit în urma unui incendiu izbucnit în…

sursa foto: AFP

Aproximativ 1.000 de animale au murit în urma unui incendiu izbucnit în celebra piață Chatuchak din Bangkok

Aproximativ 1.000 de animale au murit într-un incendiu izbucnit marți dimineață în faimoasa piață în aer liber Chatuchak din Bangkok, care a distrus aproape 100 de magazine, transmite BBC.

Păsări, câini, pisici și șerpi au ars de vii în cuștile lor din zona de animale de companie, care includea, de asemenea, șobolani, pitoni și geckos.

Incendiul a fost declanșat de un scurtcircuit electric, au declarat autoritățile, adăugând că nu au fost raportate victime umane sau răniți.

Cu zeci de mii de magazine care se înghesuie pe străduțele înguste, Chatuchak este una dintre cele mai mari piețe din Asia de Sud-Est.

Este, de asemenea, cea mai mare și cea mai cunoscută dintre piețele de weekend din Thailanda. Aceasta susține că atrage aproape 200.000 de turiști în fiecare sâmbătă și duminică. Dar porțiunea din piață care vinde animale de companie este deschisă pe tot parcursul săptămânii.

Aceasta reprezintă aproximativ patru din cele 27 de secțiuni ale pieței Chatuchak și este, fără îndoială, cea mai controversată activitate comercială a acesteia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...