G4Media.ro

Aproape 10.000 de cazuri noi de COVID pentru a doua zi consecutiv…

Aproape 10.000 de cazuri noi de COVID pentru a doua zi consecutiv / 30 de decese

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 14 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 9.884 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 30 de decese, dintre care 3 anterioare.

Datele vor fi detaliate în buletinul informativ de la ora 13.00.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. Hahahahahaha 🤣.
  Normal, mâine este 15 ianuarie ziua de val maxim, creșterea prevăzută în agenda europeană !

  • Încetați cu isteria asra, ne, au spus specialiști, ca covidu va deveni o boala cu, care va trebuii sa convetuim, ați îmbogățit destul companiile farma, care ne, a livrat un maglavait experimental de a cărui responsabilitate ori sau spălat pe mâini

  • Da,ursule,d’aia au mai comandat vaxxuri si au scazut certificatu’ la 4 luni ca vor sa ne lase-n pace cu mascarada covid!

 2. Hahahahahaha 🤣.
  Normal, mâine este 15 ianuarie ziua de val maxim, creșterea prevăzută în agenda europeană !

 3. sapt viitoare, marti, o sa fie 14-15k.

  miza reala este ce se intampla pe 25 ianuarie. daca mai crestem (20k) sau ajungem la platou.

 4. Nu prea creste cum s a estimat….si nici spitalizari multe, deci ……hai cu vaccinarea obligatorie.

  • și hârtia igienică verde când mergem la wc

  • Că peste juma din infectari vor fi i.noculate.
   Fetiță deja zice ca micșorează termenul ptr go.oster ca să ii faca „virgini” pe înțepații care îi strică procentul de inf.ectați in.oculați

 5. Vom vedea, cândva, că mai mult de jumătate sunt inoculați. De-aia a ieșit Gheorghiță să bată câmpii cu „la 4 luni” gooșter. Ca pe viitor, toți înțepați „nevalabili” să-i treacă la neinoculati.

 6. Exact aceleasi comentarii idi.oate ca in 1 septembrie 2021. Doua luni si 20.000 de morti mai tarziu v-ati schimbat numele si postati contracost acelasi lucru. Cat de frica sa va fie de o zi de munca incat sa prestati meseria asta mizerabila?

  • Da’ mai avem voie sa alegem sa murim neintepati?

  • Foarte adevărat comentariul.Bravo.

  • Decefalus(draggy) asta e noua,voi postacii pe bani de la gcs ne faceti pe noi postaci. Baravo,ma. Noi vrem sa ne lasati in pace si sa bagati boostere in cap pana nu mai puteti. Dar sa ne lasati pe noi astia nevaxxati in pace!

  • Calache,amaratule un om care raspunde sutelor de comentarii lasate de antivaccinisti contracost ca tine nu e postac. In schimb tu care comentezi de la 7 dimineata pana la 11 seara la articole despre pandemie clar esti. Unul f. p.rost,dar esti.

 7. În România mor zilnic aproximativ 700 de oameni din diverse cauze. Pentru că nu trăim for ever. Face sistemul medical suficient pentru noi ca să ne prelungim viața sau e îngrijorat doar de Covid?

 8. Stati putin, Jourma a zis ca valul asta va lovi ca un tsunami. Asta inseamna ca avand relativ putine cazuri suntem in faza in care apele se retrag pentru a lovi mai apoi cu forta. Deci asteptam cu nerabdare valul de zeci de mii de cazuri… Poate chiar sute de mii daca s-ar „testa suficient”.

 9. Calache cine draq te alearga mai paranoicule sa te vaccineze. Ramai in beciul din care postezi si nu are nimeni treaba ta. In rest statul vrea sa te protejeze,te tine in casa sa nu infectezi sa piarda tara un exemplar asa de rar ca tine. Ramane valabil sfatul sa iesi 5 minute din beci,sa te infectezi si apoi ai si certificat.

  • Corect,cine te constrange si vrea sa ti bage certificat pana si la minca,cine nubte lasa nevaxxinat nici sa intri in primarie? Ba,mai puteti minti mult,postacilor?