G4Media.ro

Apple va dezvălui iPhone 14 în 7 septembrie

Foto: Apple

Apple va dezvălui iPhone 14 în 7 septembrie

Data este acum oficială: conferința anuală Apple va avea loc pe 7 septembrie, la sediul său din Cupertino, California (SUA). Aceasta este cea mai importantă conferință anuală a Apple, deoarece aici se lansează în mod tradițional noile modele iPhone. Ediția din 2022 va dezvălui iPhone 14 și variantele sale, potrivit BFM TV.

Noua gamă de iPhone-uri ar trebui să evolueze față de anul trecut: iPhone 13 mini nu ar trebui să aibă dreptul la un succesor, în timp ce un iPhone 14 Max (o versiune de format mare, mai accesibilă decât gama Pro) ar trebui să își facă apariția, potrivit zvonurilor recurente. În total, vor fi patru telefoane anunțate de Tim Cook, șeful companiei: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Apple vrea să promoveze gama Pro

Pentru a-i determina pe clienți să cumpere versiunea Pro și pentru ca aceasta să devină cel mai bine vândut iPhone, Apple ar trebui să o diferențieze mai mult de versiunea clasică. Contrar a ceea ce s-a făcut în anii precedenți, Apple ar trebui să rezerve noul procesor pentru gama Pro. iPhone 14 și iPhone 14 Max vor avea aceleași cipuri ca și iPhone 13 și iPhone 13 Pro.

Gama Pro ar trebui să beneficieze, de asemenea, de îmbunătățiri în domeniul fotografiei, cu un senzor de 48 de megapixeli, față de 12 megapixeli pentru versiunea clasică. Este de așteptat ca Apple să păstreze o parte din iPhone 13 în gamă, reducând totodată prețul acestora, alături de iPhone SE, cel mai accesibil model al său.

Compania californiană va profita, de asemenea, de această conferință pentru a dezvălui noile sale modele de Apple Watch, axate tot pe sănătate, cu – potrivit zvonurilor – o nouă funcție de analiză a temperaturii corporale. Ar trebui prezentat, de asemenea, un model mai robust dedicat sporturilor extreme.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Prețul unui iPhone, 50% performanțe 50%brand

 2. Pentru I dioti!

  • Buey pro, iepăl a inventat smartfoanele un cur, să fii tălică sănătos. Deci incult ești, loial pr0stește unei corporații ești… Ce mai avem?… A! Ești și virgin! :)))))

  • Buey scoabă de câte ori ți-am zis să nu te joci în curul gol lângă paula sculată?…
   Ia treci capră! :)))))

 3. Pentru fani, seria 14 va fi cu aproximativ 15% mai scumpa fata de seria 13, asa ca strangeti banii… sunteti numai buni de muls.

 4. E ca la Samsung: se tot lanseaza, imbunatatirile sunt aproape zero,dar preturile umflate cu pompa.Cred totusi, ca toate crizele astea pe plan mondial o sa-i scuture putin si pe saraciile astea cu aere de inventatori.

 5. Cica scot si rusii un telefon performant in 2100

 6. Performant clar că o să aibă două kile! :)))))

 7. De ce se instiga atata lume la lansarea unui telefon? Nu-ti place telefonul? Brandul? Asta e fix problema ta. Dar daca nu iti place, ce cauti la un articol despre acesta? Care este problema ta ca cienva vrea sa il cumpere sau nu? Nu este nimeni obligat sa cumpere telefonul asta, cine vrea poate sa o faca si e fix problema lui. Unii oameni chiar nu au ce face cu vietile lor decat sa critice fara niciun argument niste obiecte neimportante?